brand

Cele mai bune SUV-uri electrice din Europa, pe care să le cumperi anul acesta

Cele mai bune SUV-uri electrice din Europa, pe care să le cumperi anul acesta

Dacă dorești să treci de la benzină la electricitate când îți cumperi următoarea mașină și vrei să îți iei un SUV atunci ai ajuns exact unde trebuie deoarece, în acest articol, cauțimașină.ro îți prezintă cele mai bune variante de la ora actuală.

Există o mulțime de automobile din care să alegi la această categorie, nu atât de nișată precum ar părea la prima vedere. Iată cele mai bune opțiuni:

1. Kia EV6

Contează mai puțin dacă ești sau nu fan al aspectului futurist pe care îl are automobilul Kia EV6 deoarece dotările sale și ergonomia sunt caracteristicile care te vor da pe spate. Dacă îți dorești un automobil de familie spațios, cu o autonomie excelentă de 316 mile, care pe deasupra mai este și distractiv de condus, merită să faci imediat pasul către Kia Ev6. EV6 este bine echipat și foarte bine realizat.

2. Audi Q4 e-tron

Cu o autonomie electrică satisfăcătoare, Audi Q4 e-tron este un automobil fiabil, cu care este aproape imposibil să dai greși dacă îți dorești un SUV hibrid, mai al - mai ales dacă vrei să deții o marcă germană elegantă. Audi Q4 e-tron este confortabil în interior și foarte ușor de condus chiar dacă nu surprinde totuși prin nimic pentru o mașină din clasa sa și la categoria ei de preț. Părerea noastră este că echipamentul standard ar putea fi și mai bun, dar nici așa nu te dezamăgește.

3. BMW iX

Poate că nu mulți se îndrăgostesc de această mașină cu un aspect cel puțin deosebit - asta ca să fim diplomați, dar interiorul extrem de elegant al automobilului BMW iX și autonomia electrică impresionantă îl fac un SUV extrem de plăcut de condus. BMW iX se descurcă bine la drum lung și îți oferă o călătorie confortabilă, datorită spațiului de care se bucură toți pasagerii ei.

4. Skoda Enyaq

Skoda Enyaq nu este un automobil foarte interesant de condus, dar compensează printr-un interior foarte spațios, un preț rezonabil și o autonomie electrică. Acesta este un excelent SUV electric de familie.

5. Tesla Model Y

Ești un mare fan al mașinii Tesla Model 3, dar vrei puțin mai mult spațiu? Atunci modelul Y este perfect pentru tine. Are același interior încărcat de tehnologie, minimalist așa cum place fanilor Tesla - dar cu mult mai mult spațiu în interior. Călătoria cu acest SUV este o plăcere, iar autonomia mai mult decât satisfăcătoare.

6. Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge nu este deloc un automobil ieftin, dar la banii pe care îi investești în el obții un interior elegant, un aspect fantastic și performanțe deosebite. Nici autonomia electrică nu este prea rea, iar în legătură cu experiența de condus nu avem de ce să ne plângem.

7. Peugeot e-2008

Peugeot e-2008 nu este nici pe departe unul dintre cele mai mari SUV-uri electrice de aici, dar este unul dintre cele mai accesibile - și, cel puțin așa credem noi, câștigă puncte pentru asta. Are o autonomie modestă, dar un interior foarte inteligent. Portbagajul este mare și pentru o mașină relativ mică ca dimensiuni, Peugeot e-2008 este foarte confortabil.

8. Audi e-tron

Acest Audi e-tron un automobil mare și elegant, impresionant de rapid și extrem de confortabil și liniștit și pe autostradă. De asemenea, are o autonomie acceptabilă, deși deloc remarcabilă pentru standardele actuale pentru o mașină de această dimensiune, și oferă o experiență de condus bună.

9. Kia e-Niro

Kia e-Niro este una din automobilele cu cele mai bune performanțe la capitolul autonomie. În multe topuri ea a reușit să învingă nenumărate recorduri la distanța parcursă și stă destul de bine la capitolul confort, dar și în ceea ce privește dotările sale. Cu toate că prețul acestui automobil a crescut semnificativ în ultimii ani, dacă ne gândim la ceea ce oferă, încă considerăm că este o variantă foarte bună și pentru 2022.

10. BMW iX3

Pe lângă aspectul excepțional, BMW iX3 se remarcă și prin motorul său electric care se descurcă foarte bine la drum lung. Emisiile de gaze toxice ale acestei mașini sunt practic zero, iar dacă te mai gândești și la felul cum arată, nici nu poți să-ți închipui o experiență de condus mai plăcută și mai satisfăcătoare pentru ecologiști.