brand

Primele imagini spion cu Renault Austral Coupe

Primele imagini spion cu Renault Austral Coupe

Noul Renault Austral se modelează. Acesta a debutat pentru Europa în 2022 și este deja oferit în două versiuni: modelul standard și versiunea cu ampatament lung. Bineînțeles, Austral cu ampatament lung se numește de fapt Espace, dar, la bază, vehiculele împart o platformă comună. Acum, fotografiile spion surprind o variantă coupe Austral ascunsă sub o folie de camuflaj și panouri false menite să distorsioneze liniile caroseriei. Adică, sperăm că acelea sunt panouri false.

Spunem asta pentru că sursele noastre de spionaj cred că acest crossover compact și zvelt va resuscita un alt nume din istoria Renault - Avantime. Toată lumea își amintește de acest monovolum ciudat, cu un stil ciudat, care a fost prezentat ca o mașină de mare turism care combină spațiul unui break cu sportivitatea unui coupe. Asta se întâmpla înainte ca SUV-urile coupé cu acoperiș înclinat să devină o modă și, deși a durat doar câțiva ani, și-a lăsat cu siguranță amprenta asupra lumii auto, la bine și la rău.

Indiferent dacă crossoverul cu înveliș camuflat în camuflaj văzut aici se numește Austral Coupe sau Avantime, suntem destul de siguri că nu va avea caracteristici în formă de U ridicat pe uși. De asemenea, credem că va purta o față distinctă față de Austral și Espace. Farurile subțiri par a fi elemente obișnuite, deși am putea avea în față lentile de rezervă aici. Vedem, de asemenea, un stil diferit pe părțile laterale ale bordului. Ar putea exista elemente verticale la lucru și putem vedea cu siguranță lămpi LED de un anumit fel prin decupajele de aerisire de pe camuflaj.

Spre deosebire de Avantime original, acest people mover va avea patru uși pe laterale. Vedem o ușoară îndoire în sus a liniei de centură la nivelul montantului C, similar cu Australul standard. Acele secțiuni în formă de U ridicate de pe uși ar putea ascunde pliul orizontal al caroseriei Australului, care este detectat în partea inferioară. În partea din spate, totul este diferit, deoarece avem de-a face cu un acoperiș înclinat care coboară destul de proeminent. Designul farurilor spate ar putea fi similar cu cel al lui Austral și Espace, dar învelișul camuflat face imposibilă identificarea.

În acest moment, sursele noastre de spionaj cred că sistemul de propulsie hibrid al actualelor oferte Austral va fi păstrat neschimbat, oferind până la 280 de cai putere. Nu este așteptată o opțiune diesel.

Acesta este un prototip timpuriu. Pe baza nivelului de camuflaj și a unora dintre piesele care nu sunt de serie (cum ar fi țeava de eșapament), nu ne așteptăm la o dezvăluire până undeva în 2024.