brand

Renault Austral Coupe a fost surprins cu decupaje în camuflaj sub formă de bumerang

Renault Austral Coupe a fost surprins cu decupaje în camuflaj sub formă de bumerang

Avem de-a face cu un nou Renault Avantime? Acesta este zvonul care persistă, deși ar putea purta și numele mai liniștit de Austral Coupe. Știm că există un Austral sub învelișul camuflat, care folosește aceeași platformă ca și actualul SUV. Linia acoperișului este înclinată pentru a crea o caroserie modernă de coupe, dar detaliile privind stilul sunt încă bine ascunse în spatele învelișului de camuflaj și a panourilor false.

Am mai zărit SUV-ul elegant o dată, dar de data aceasta, învelișurile de camuflaj din față au la vedere modele ciudate de bumerang vertical. Vedem, de asemenea, mai multe faruri înguste, care se potrivesc cu cele de pe Austral și Espace renăscut. Da, Espace s-a întors ca SUV; este practic o versiune mai lungă cu trei rânduri a lui Austral. Renașterea sa este combustibil pentru zvonurile privind o renaștere a Avantime, dar divagăm.

Acest model de bumerang în camuflaj nu pare a fi o deschidere pentru luminile de rulare sau pentru orificiile de aerisire verticale. Dacă ne uităm mai atent, putem vedea linii orizontale în fundal care nu se potrivesc cu indicii de design de pe Austral. Ar putea fi vorba de mai multe trucuri din partea Renault, dar ar putea însemna, de asemenea, că versiunea coupe va purta o față semnificativ diferită. Acest lucru s-ar potrivi, de asemenea, cu zvonurile privind reînvierea pseudonimului Avantime, deoarece ne amintim cu toții de Avantime anterior și de stilul său distinctiv.

Partea din spate a acestui prototip rămâne bine învelită, lăsând doar niște simple fante pentru stopuri. O singură țeavă de eșapament care, în mod evident, nu este de serie, iese în evidență din partea șoferului, iar elementele în formă de U ridicate sub învelișul de camuflaj ajută la mascarea liniilor caroseriei pe portiere. Dacă ne apropiem de stâlpul C, se pare că linia de centură face o curbă ascuțită în sus pentru a intersecta orizontal stâlpul D, într-un mod similar cu Austral și Espace. Rămâne de văzut dacă există sticlă acolo.

În acest moment, credem că puterea va proveni de la același sistem de propulsie mild-hybrid folosit la Austral, care va produce până la 280 de cai putere. Având în vedere că acesta este un model mai sportiv, o creștere a puterii nu ar fi o surpriză. În mod similar, este probabil ca coupe-ul să împartă aspectul interior cu Austral și Espace. Încă nu am reușit să vedem clar sera pentru modelul cu acoperiș înclinat, dar putem vedea un design similar al volanului care se profilează prin geamul lateral al șoferului în aceste fotografii spion.

Nu știm nimic despre o potențială dată de debut, dar având în vedere nivelul de camuflaj și țeava de eșapament ciudată, este posibil să fie peste câteva luni cel mai devreme.