brand

Noua generație MG HS va sosi în câteva zile: Un SUV de familie pregătit să surprindă piața

Noua generație MG HS va sosi în câteva zile: Un SUV de familie pregătit să surprindă piața

Industria auto se pregătește să întâmpine o nouă stea în universul SUV-urilor compacte. Brandul britanic MG, renumit pentru abordarea sa inovatoare, este gata să lanseze noua generație a modelului HS, un SUV familial care promite să cucerească inimile pasionaților de automobile.

Fanii auto sunt invitați să-și noteze în calendar data de 11 iulie, când noua generație MG HS va fi dezvăluită în cadrul prestigiosului Festival de Viteză de la Goodwood. Acest eveniment de renume mondial reprezintă scena perfectă pentru a prezenta un SUV care se anunță a fi o adevărată revelație în segmentul său.

Deși detaliile complete rămân încă un mister, MG a oferit o privire fugară asupra noului HS printr-un videoclip teaser. Imaginile sugerează un design îndrăzneț, cu o grilă masivă, prize de aer impunătoare și un set de faruri LED ascuțite, unite de o bară cromată. Partea din spate promite, de asemenea, să atragă atenția, cu un șir de lumini în formă geometrică și praguri pronunțate.

Dar atuurile noului HS nu se opresc la aspectul exterior. MG promite un interior spațios și o gamă de tehnologii orientate către șofer, care vor ridica experiența de conducere la un nou nivel.

Pentru a satisface nevoile diverse ale clienților, noua generație MG HS va fi disponibilă la lansare cu opțiuni de propulsie pe benzină și hibrid plug-in (PHEV). De asemenea, se așteaptă ca o versiune hibridă completă să se alăture gamei în prima parte a anului viitor.

Însă punctul culminant al noului HS pare să fie versiunea hibridă plug-in. David Allison, șeful de produs și planificare al MG UK, a declarat că acest model "va perturba piața". Se preconizează că va fi echipat cu o baterie mai mare decât oricare alt competitor, oferind o autonomie electrică oficială de aproximativ 112 km.

Această caracteristică va aduce beneficii semnificative pentru șoferii companiilor, deoarece va atrage o rată de impozitare Beneficiu în Natură (BiK) de doar 5%. Pentru comparație, actualul HS Plug-in Hybrid oferă o autonomie electrică de 51 km și se încadrează în categoria de 12% BiK, în timp ce hibrizii plug-in Tucson și Seal U pot parcurge până 61, respectiv 80 km pe o singură încărcare.

Deși noua generație MG HS poate părea un vehicul neobișnuit pentru Festivalul de Viteză de la Goodwood, comparativ cu mașini precum Land Rover Defender OCTA sau hipercar-ul Red Bull RB17, prezența sa este justificată. MG celebrează centenarul său la acest eveniment, alături de lansarea foarte așteptatului model electric MG Cyberster.

Deși interiorul noului HS rămâne încă un mister, MG promite "un interior cu un spațiu îmbunătățit și o gamă de tehnologii noi, orientate către șofer". Aceste cuvinte lăsă să se întrevadă un habitaclu generos, echipat cu cele mai recente sisteme de infotainment și asistență pentru șofer.

În ciuda lipsei de detalii specifice despre motorizări, putem anticipa că noua generație MG HS va oferi o combinație echilibrată de performanțe și eficiență energetică. Versiunea hibridă plug-in, în special, promite să revoluționeze segmentul său prin autonomia electrică extinsă și taxele reduse pentru șoferii companiilor.

Cu noua sa generație HS, MG își propune să devină un jucător major în segmentul SUV-urilor compacte. Modelul va concura direct cu rivali de renume, precum Hyundai Tucson și BYD Seal U, oferind o alternativă atractivă pentru clienții care caută un amestec de spațiu interior generos, tehnologii avansate și eficiență energetică.

În timp ce așteptăm dezvăluirea completă a noului MG HS, entuziasmul crește în rândul pasionaților de automobile. Acest SUV promițător pare să aibă toate ingredientele necesare pentru a deveni un succes: un design captivant, tehnologii de ultimă generație și opțiuni de propulsie adaptate nevoilor clienților moderni.

Cu lansarea noii generații HS, MG demonstrează că este pregătită să-și consolideze poziția pe piața auto. Acest SUV familial nu este doar un vehicul obișnuit, ci un simbol al ambiției și inovației brandului britanic. Așadar, rămâneți cu ochii ațintiți pe 11 iulie, când noua stea MG HS va străluci pe scena de la Goodwood.