brand

Nissan dezvăluie un nou design pentru viitoarele vehicule electrice și hibride la Salonul Auto de la Beijing

Nissan dezvăluie un nou design pentru viitoarele vehicule electrice și hibride la Salonul Auto de la Beijing

Nissan, renumitul producător de automobile, a prezentat un nou motiv de iluminare diagonală pentru fața viitoarelor sale vehicule electrice și hibride la Salonul Auto de la Beijing. Acest articol va examina în detaliu aceste noi concepte și ce înseamnă ele pentru viitorul Nissan.

În prima zi de media a evenimentului masiv, CEO-ul Nissan, Makoto Uchida, a dezvăluit vehiculele, spunând că "aceste modele sunt foarte aproape de realitate". Au fost prezentate două concepte EV, crossover-ul Epic și sedanul Epoch. Nissan a prezentat, de asemenea, doi hibrizi plug-in, crossover-ul Era plug-in și sedanul Evo plug-in.

Toate cele patru concepte sportive au o versiune a unui design de iluminare liniară, diagonală și îndreptată spre interior, în fațada frontală. Conceptele crossover primesc iterații mai îndrăznețe, care amintesc de banda de siguranță pentru pericole.

Vehiculele ar califica ca vehicule de energie nouă pentru piața din China și sugerează cele cinci oferte electrificate pe care Nissan intenționează să le lanseze acolo până la sfârșitul anului fiscal 31 martie 2027.

Se așteaptă ca o versiune de producție a Epoch să apară în acest an, a spus Uchida.

Nissan nu a elaborat noul design EV sau dacă acesta va migra către viitoarele EV-uri pentru alte piețe. Producătorii de automobile oferă adesea produsele lor de pe piața chineză cu designuri unice pentru gusturile locale.

Cele mai recente concepte de la Beijing împărtășesc unele stiluri de caroserie și proporții de design cu seria "Hyper" de concepte EV pe care Nissan le-a prezentat la Japan Mobility Show din anul trecut. Însă intrările Hyper nu au avut gestionarea dramatică a fațadei frontale.

Nissan, ca mulți jucători internaționali în China, și-a văzut vânzările scăzând în cea mai mare piață auto din lume, parțial datorită lipsei de vehicule electrificate competitive.

Al treilea cel mai mare producător de automobile din Japonia se bazează pe produse proaspete pentru a reaprinde norocul său acolo.

Uchida a dezvăluit un nou plan pe termen mediu de trei ani în martie, care își propune să-l readucă pe producătorul său de automobile pe drumul cel bun. În cadrul acestui plan, Nissan intenționează să introducă 30 de noi modele în următorii trei ani, inclusiv 16 vehicule electrificate. Până în martie 2027, Nissan dorește să introducă opt noi EV-uri.

Începând cu 2027, o familie de EV-uri de generație următoare debutează, aducând tehnologii proaspete, economii și eficiențe. Până în 2030, Nissan crede că noile sale EV-uri pot atinge paritatea de cost cu mașinile cu motor pe benzină.

În concluzie, este clar că Nissan se pregătește pentru o nouă eră a vehiculelor electrificate. Cu noile sale concepte de iluminare frontală diagonală și planurile de a lansa mai multe modele electrificate în următorii ani, Nissan este pe cale să devină un jucător important pe piața vehiculelor electrice. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum vor fi primite aceste noi modele de către publicul larg și cum se vor compara cu ofertele concurenților.