brand

Noul MG HS 2024: Un SUV de familie revigorat pentru sărbătorirea a 100 de Ani de excelență

Noul MG HS 2024: Un SUV de familie revigorat pentru sărbătorirea a 100 de Ani de excelență

În mijlocul festivităților aniversare de un secol de inovație și performanță, MG a ales Festivalul de Viteză de la Goodwood pentru a dezvălui cel mai recent membru al gamei sale de SUV-uri - noul MG HS. Această iterație înnoită a predecesorului său de succes promite să ridice standardele în segmentul SUV-urilor compacte prin intermediul unor îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește eficiența, spațiul interior și tehnologia modernă. Cu o abordare proaspătă a designului și o gamă de opțiuni de propulsie avansate, noul MG HS este gata să cucerească inimile familiilor active în căutarea unui vehicul spațios, accesibil și orientat către viitor.

Designerii MG au reușit să creeze o prezență stradală puternică și un farmec vizual irezistibil pentru noul HS. Deși păstrează silueta înaltă și elegantă specifică SUV-urilor, noua iterație aduce o serie de actualizări estetice care o diferențiază de predecesorul său.

Partea frontală a noului HS este dominată de o grilă masivă, cu accente cromate sofisticate care adaugă un aer de rafinament. Farurile îngustate și aerodinamice completează această expresie contemporană, în timp ce liniile profilului lateral conferă o impresie atletică și musculoasă. De asemenea, designerii au optat pentru o formă mai joasă și mai lată, rezultând într-un aspect mai robust și mai agresiv.

La partea din spate, noul HS se remarcă prin intermediul unei bare luminoase orizontale care acoperă întreaga lățime a vehiculului. Acest detaliu modern conferă o semnătură vizuală unică și captivantă, completată de lumini eficiente cu LED-uri. Designul general al secțiunii posterioare este curat și minimalist, permițând accentelor subtile să iasă în evidență.

Noua generație MG HS a crescut în dimensiuni comparativ cu predecesorul său, oferind un spațiu interior mai generos pentru pasageri și bagaje. Cu o lățime sporită de 14 mm și o bază a roților extinsă cu 45 mm, interiorul noului HS promite un nivel superior de confort și spațiu pentru picioare.

Volumul portbagajului a crescut semnificativ, ajungând la impresionantele 507 litri - o creștere de 44 de litri față de modelul anterior. Această capacitate generoasă, combinată cu numeroase spații de depozitare inteligente în interiorul cabinei, face din noul HS o opțiune excelentă pentru familiile active sau pentru călătoriile lungi.

MG a acordat o atenție deosebită calității materialelor utilizate în interiorul noului HS. Punctele de contact principale au fost îmbunătățite semnificativ, oferind o senzație premium la atingere. De asemenea, opțiunile de tapițerie includ piele ecologică neagră sau o nuanță călduroasă de bej, permițând personalizarea ambianței interioare în funcție de preferințele individuale.

Pentru a satisface nevoile diverselor familii, MG oferă noul HS cu două opțiuni de propulsie: un motor cu combustie internă de nouă generație și un hibrid plug-in (PHEV) avansat.

Vari ația standard a noului MG HS este echipată cu un motor pe benzină de 1.5 litri turbo, care produce 162 de cai putere și un cuplu de 250 Nm. Acest motor eficient oferă un echilibru perfect între putere și economie de combustibil, permițând noului HS să ofere o experiență de condus plăcută și dinamică.

Opțiunea hibridă plug-in (PHEV) aduce un nivel suplimentar de eficiență și performanță. Cu un motor pe benzină de 1.5 litri turbo și un motor electric, noul HS PHEV oferă o putere combinată de 254 de cai putere și un cuplu de 370 Nm. Această configurație hibridă permite rularea în mod electric pe distanțe scurte, reducând astfel emisiile de CO2 și consumul de combustibil.

Ambele opțiuni de propulsie sunt echipate cu o transmisie automată cu șapte trepte, care asigură schimbări de viteze line și rapide. De asemenea, noul HS vine echipat cu sistemul de tracțiune integrală opțional, care oferă o aderență și stabilitate sporită în condiții de drum dificile.

Noul MG HS este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate, care îmbunătățesc confortul, siguranța și conectivitatea. Sistemul de infotainment de 10.1 inch este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, permițând utilizatorilor să se conecteze ușor la smartphone-uri și să acceseze aplicațiile și muzica preferată.

Sistemul de navigație integrat oferă ghidare precisă și actualizări în timp real, în timp ce sistemul audio premium oferă o experiență sonoră de înaltă calitate. De asemenea, noul HS este echipat cu o cameră de 360 de grade și asistență la parcare, pentru a ajuta șoferii să manevreze ușor în spații strâmte.

Siguranța este o prioritate pentru MG, iar noul HS vine echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță avansate. Sistemul de asistență la frânare de urgență (AEB) detectează obstacolele din față și poate frâna automat pentru a evita sau reduce impactul unei coliziuni. Asistența la menținerea benzii de circulație (LKA) ajută șoferul să păstreze vehiculul în banda de circulație, iar sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSM) avertizează șoferul în cazul în care există un vehicul în unghiul mort.

De asemenea, noul HS este echipat cu un sistem de control al tracțiunii (TCS) și un sistem de asistență la plecarea în rampă (HSA), care facilitează pornirea în siguranță pe pante. Aceste caracteristici de siguranță avansate asigură o experiență de condus sigură și lină pentru toți pasagerii.

Noul MG HS este o evoluție captivantă a SUV-ului compact, oferind un design modern, un spațiu interior generos și tehnologie avansată. Cu opțiuni de propulsie eficiente și performante, noul HS este gata să ofere o experiență de condus plăcută și economică. Siguranța și conectivitatea sunt la un nivel înalt, permițând familiilor să se bucure de călătorii confortabile și relaxante. Cu noul HS, MG continuă să demonstreze angajamentul său față de inovație și excelență, oferind o soluție ideală pentru familiile active în căutarea unui SUV spațios și orientat către viitor.