brand

Mercedes Clasa E Break 2023 - Un Vehicul Practic si Elegant

Mercedes Clasa E Break 2023 - Un Vehicul Practic si Elegant

Mercedes este un producător auto cunoscut pentru gama sa variată de modele, oferind opțiuni pentru toate preferințele și nevoile. Unul dintre cele mai recente adăugiri la linia sa de mașini este noua generație a modelului Mercedes Clasa E Break. Acest break elegant și practic continuă tradiția Mercedes de a oferi o mașină de familie spațioasă și confortabilă.

Principalul motiv pentru care ați alege varianta Break în locul sedanului este spațiul suplimentar din portbagaj. Noua generație a modelului Mercedes Clasa E Break oferă un portbagaj generos, care variază în funcție de motorizare. Versiunile mild-hybrid dispun de 615 litri de spațiu cu bancheta din spate ridicată, iar versiunile plug-in hybrid oferă 460 litri de spațiu. În ambele cazuri, capacitatea portbagajului poate fi mărită prin rabatarea banchetei din spate într-un raport de 40:20:40. Accesul la compartimentul de bagaje se face printr-o hayon electric.

Noul model Mercedes Clasa E Break dispune de un interior spațios și confortabil, cu multe caracteristici care fac călătoria mai plăcută. Suspensia pneumatică de la nivelul punții spate asigură stabilitatea mașinii, chiar și atunci când este complet încărcată sau remorchează un obiect greu. Toate versiunile vin echipate cu suspensie pneumatică pe puntea spate, dar este disponibilă și o suspensie pneumatică integrală.

Mercedes Clasa E Break vine cu o gamă variată de motorizări, pentru a satisface diferitele preferințe ale clienților. Versiunile mild-hybrid sunt disponibile în variante pe benzină și motorină. Modelul E 200 dispune de un motor pe benzină de 2.0 litri, cu o putere de 204 cai putere și un cuplu de 320 Nm. Acesta beneficiază și de un motor electric care adaugă 23 cai putere și 205 Nm, permițând o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7.8 secunde.

Versiunea E 220d vine cu un motor diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 197 cai putere și un cuplu de 440 Nm. Ca și în cazul versiunii pe benzină, acesta beneficiază de un sistem mild-hybrid, care adaugă 48V la sistemul de propulsie. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se realizează în 7.9 secunde.

Versiunea plug-in hybrid E 300e combină un motor pe benzină de 2.0 litri cu un motor electric, oferind o putere totală de 312 cai putere. Motorul pe benzină produce 204 cai putere, iar motorul electric oferă adițional 129 cai putere. Această versiune este cea mai rapidă din cele trei, atingând 100 km/h în doar 6.5 secunde.

Mercedes Clasa E Break beneficiază de un sistem de transmisie automat cu nouă trepte, care garantează o schimbare lină a treptelor de viteză și o eficiență sporită.

Noul Mercedes Clasa E Break impresionează prin designul său elegant și linii fluide. Coeficientul de rezistență la înaintare a fost îmbunătățit, de la 0.27 la 0.26, ceea ce contribuie la o eficiență mai bună și o stabilitate sporită în timpul mersului. Noul model poate fi echipat cu jante de până la 21 de inch, oferind un aspect sportiv și agresiv.

Mercedes Clasa E Break 2023 - Un Vehicul Practic si Elegant

Interiorul modelului Mercedes Clasa E Break este la fel de impresionant ca și exteriorul. Mașina poate fi dotată cu trei ecrane, care oferă informații utile șoferului și pasagerilor. De asemenea, este disponibilă o cameră video pentru interior, care poate fi folosită pentru diferite funcții, cum ar fi asistența la parcare sau apelurile video.

Mercedes Clasa E Break vine cu o gamă largă de opțiuni de personalizare și tehnologii avansate, cum ar fi integrarea TikTok și Angry Birds, care oferă o experiență unică pasagerilor. De asemenea, Mercedes oferă pe acest model și sistemul Zoom, pentru conferințe video.

Mercedes Clasa E Break va fi disponibil pe piață în vara acestui an. Prețurile nu au fost încă anunțate, însă se estimează că vor fi mai mari decât prețurile modelului anterior. Mercedes va oferi variante Exclusive și AMG Line în Europa. De asemenea, se așteaptă să fie lansate și variante AMG ale acestui model, însă nu au fost dezvăluite informații oficiale în acest sens.

În concluzie, noul Mercedes Clasa E Break este un vehicul practic și elegant, care oferă un spațiu generos și tehnologii avansate. Cu o gamă variată de motorizări și opțiuni de personalizare, acest model este perfect pentru familiile care doresc confort și performanță.