brand

Maybach S-Class, GLS și EQS SUV își arată latura întunecată cu versiunea Night Series

Maybach S-Class, GLS și EQS SUV își arată latura întunecată cu versiunea Night Series

Într-o lume în care exclusivitatea și luxul sunt esențiale, Mercedes-Maybach ridică ștacheta cu noile modele S-Class, GLS și EQS SUV Night Series Version. Aceste versiuni oferă un pachet cosmetic deosebit care aduce o notă de eleganță și rafinament, fără a aduce modificări tehnice sau de performanță. În articolul de față vom explora caracteristicile acestor modele care aduc un nou nivel de prestanță pe scenă.

Maybach S-Class Night Series Version

Maybach S-Class în versiunea Night Series impresionează prin designul său exterior, oferind o temă bicoloră, în nuanțele Negru Onyx/Argintiu Mojave. Totuși, clienții au posibilitatea de a opta și pentru alte finisaje, precum negru, gri sau alb. În plus, această versiune primește ornamente cromate cu finisaj închis la culoare și accente Rose Gold, împreună cu jante exclusive, care conferă un plus de stil și distincție.

Pe lângă aspectul exterior deosebit, Maybach S-Class Night Series Version vine cu un interior luxos, care include tapițerie din piele Nappa în combinația de culori Alb Deep/Negru Pearl Exclusive sau în nuanța Negru Pearl Exclusive. Aceste opțiuni de tapițerie poartă semnătura diviziei Manufaktur, cunoscută pentru realizarea unor modele personalizate și de înaltă calitate.

Maybach GLS Night Series Version

La fel ca modelul S-Class, și Maybach GLS Night Series Version își arată latura întunecată printr-un aspect exterior impresionant. Ornamentele exterioare cromate cu finisaj închis la culoare și accentele Rose Gold completează perfect designul exterior bicolor. În plus, jantele noi oferă o notă de eleganță și rafinament, asigurându-se că acest model nu va trece neobservat.

Maybach GLS Night Series Version vine cu un interior luxos, care include tapițerie din piele Nappa în nuanța Negru Pearl Exclusive sau în combinația Alb Crystal/Negru Pearl. În plus, acest model beneficiază de ornamente din lemn și accente din aluminiu, care aduc un plus de rafinament și stil în habitaclu.

Maybach EQS SUV Night Series Version

Modelul Maybach EQS SUV Night Series Version nu se lasă mai prejos când vine vorba de designul exterior. La fel ca și celelalte modele din această serie, EQS SUV beneficiază de ornamente exterioare cromate cu finisaj închis la culoare și accente Rose Gold, care se îmbină perfect cu aspectul exterior bicolor. În cazul acestui model, clienții pot opta pentru finisaje în Obsidian Black sau Diamond White.

La interior, Maybach EQS SUV Night Series Version oferă un habitaclu luxos, cu tapițerie din piele Nappa în nuanța Negru Pearl Exclusive sau în combinația Alb Crystal/Negru Pearl. Acest model beneficiază și el de ornamente din lemn și accente din aluminiu, care întregesc atmosfera de lux și rafinament.

Maybach S-Class, GLS și EQS SUV Night Series Version vor fi disponibile spre finalul acestui an și la începutul anului 2024. Aceste versiuni vor fi oferite pe piața din Statele Unite într-o primă fază, urmând ca mai apoi să fie disponibile și în alte regiuni.

Cu toate că Maybach S-Class, GLS și EQS SUV Night Series Version oferă deja un nivel ridicat de lux și exclusivitate, clienții pot opta pentru personalizarea suplimentară a modelelor lor. Divizia Manufaktur este responsabilă pentru realizarea unor modele personalizate și de înaltă calitate, așadar clienții pot aștepta cele mai bune materiale și finisaje pentru automobilele lor.

Maybach S-Class, GLS și EQS SUV își arată latura întunecată cu versiunea Night Series

Mercedes-Maybach intenționează să extindă gama de modele cu o a patra opțiune, în forma roadster-ului SL. Această adăugire ar completa seria de modele luxoase și exclusiviste oferite de brand, îmbogățind oferta pentru clienții în căutarea unui vehicul cu adevărat special.

Pe lângă modelele de automobile în sine, Mercedes-Maybach oferă și o serie de accesorii suplimentare care se potrivesc perfect cu tema Night Series. Astfel, clienții pot achiziționa încălțăminte, genți și ochelari de soare personalizați, care să completeze aspectul și stilul mașinilor lor.

Deși versiunile Night Series oferă doar un pachet cosmetic, performanțele modelelor Maybach S-Class, GLS și EQS SUV rămân la fel de impresionante. Aceste automobile au fost create pentru a oferi o experiență de condus luxoasă și confortabilă, fără a compromite performanțele și tehnologia de ultimă generație.

Versiunile Night Series ale modelelor Maybach S-Class, GLS și EQS SUV se încadrează perfect în tendințele actuale ale industriei auto, care pun accent pe personalizare și exclusivitate. Prin oferirea unor astfel de versiuni, Mercedes-Maybach își consolidează poziția ca lider în segmentul de lux și reușește să atragă noi clienți în căutare de unicitate și stil.

În concluzie, Maybach S-Class, GLS și EQS SUV Night Series Version reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care își doresc un vehicul luxos, exclusivist și personalizat. Cu designul lor impresionant și posibilitățile de personalizare oferite, aceste modele se potrivesc perfect celor care își doresc să se diferențieze de mulțime și să conducă un automobil cu adevărat special.