brand

Lamborghini Urus Coupe - singurul SUV Coupe care ar avea sens

Lamborghini Urus Coupe - singurul SUV Coupe care ar avea sens

Categoria SUV-urilor s-a extins încet-încet într-un segment uriaș al pieței auto care implică aproape toți producătorii din industrie. Pe lângă vehiculele utilitare sport standard, multe mărci vând și ceva ce numim de obicei coupe-SUV - versiuni mai puțin practice, dar (poate și uneori) mai elegante ale modelelor ridicate existente. Lamborghini este una dintre foarte puținele mărci care nu are un produs în acest segment mai de nișă, dar iată cum ar putea arăta un Urus Coupe.

Aceste trei randări provin de la amicii noștri de la Kolesa.ru și înfățișează un Urus cu trei uși care păstrează forma generală, dimensiunile și ampatamentul vehiculului original. Chiar dacă nu suntem mari fani ai SUV-urilor coupe, trebuie să recunoaștem că ne place ceea ce vedem aici, în special profilul lateral al vehiculului. Evident, transformarea unei mașini cu cinci uși într-o mașină cu trei uși înseamnă că ușile din față au devenit semnificativ mai lungi, iar linia acoperișului este și mai înclinată decât înainte. O altă schimbare față de Urus din viața reală este noua pereche de noi mânere ascunse ale ușilor, care provin de la Huracan.

De fapt, există deja un Urus cu trei uși și a venit de la Mansory în luna ianuarie a acestui an. Specialiștii în tuning au primit multe solicitări din partea clienților și au decis să petreacă aproximativ un an și jumătate pentru a dezvolta proiectul, care urmează practic aceeași rețetă ca și SUV-ul redat mai sus. Așa-numitul Venatus Coupe Evo C păstrează neschimbate dimensiunile și ampatamentul, dar montantul B este mutat înapoi cu aproximativ 200 de milimetri (7,87 inch). Tunerul a lărgit, de asemenea, aripile spate și i-a dat lui Urus jante și mai mari. Există, de asemenea, un kit complet de caroserie cu spoilere și difuzoare agresive.

Nu în ultimul rând, vă reamintim că, dacă doriți să plasați o comandă pentru un nou Urus, va trebui să așteptați cel puțin până la sfârșitul anului 2024. Lamborghini a anunțat recent că nu mai acceptă comenzi pentru actualul model cu propulsie pe combustie, iar clienții vor trebui să aștepte până la debutul succesorului său hibrid plug-in. Același lucru este valabil și pentru mașina sport Huracan, care are acum statut de sold-out.