brand

KG Mobility: Un pas major către un viitor electric cu tehnologia BYD

KG Mobility: Un pas major către un viitor electric cu tehnologia BYD

În lumea din ce în ce mai electrică a automobilelor, KG Mobility, cunoscută anterior sub numele de SsangYong, face un pas important către o creștere durabilă și continuă. Prin parteneriatul recent anunțat cu gigantul chinez BYD, brandul își propune să dezvolte vehicule electrice de viitor și să utilizeze tehnologia bateriei esențiale.

Într-o declarație făcută de KG Mobility, firma coreeană a menționat:

"Acest parteneriat tehnic cu BYD, renumit pentru experiența sa tehnologică excepțională în celulele și pachetele de baterii pentru vehiculele electrice, vizează asigurarea creșterii continue și durabile a companiei."

BYD, cel mai mare producător de automobile electrice din lume, produce propriile baterii pentru mașini precum Atto 3, Dolphin și Seal, folosind un design de 'Blade Battery' care utilizează spațiul din pachetul de baterii mai eficient decât un pachet tradițional de celule de fosfat de litiu-ion.

KG Mobility a dezvăluit deja o mașină complet electrică sub forma noului Torres EVX, care urmează să sosească în Europa până în 2024. Acordul va permite integrarea pachetelor de baterii produse în Coreea în Torres EVX și într-un viitor camion electric.

Mașinile hibride plug-in vor fi încă în dezvoltare de la KG Mobility, afirmă brandul, cu un hibrid bazat pe Torres care urmează să apară în 2025. CEO-ul KG Mobility, Jeong Yong-won, a declarat despre parteneriatul cu BYD:

"Prin extinderea gamei de vehicule ecologice prin cooperarea cu BYD pentru dezvoltarea comună a hibridelor de generație următoare, KG Mobility a pus bazele unei creșteri mai stabile."

Prin această colaborare strategică cu BYD, KG Mobility își asigură nu numai dezvoltarea durabilă, dar și o poziție solidă în lumea în continuă expansiune a vehiculelor electrice. În timp ce vehiculele electrice devin norma, KG Mobility este pregătită să ofere consumatorilor soluții de mobilitate ecologice și eficiente, cu ajutorul tehnologiei bateriei BYD.