brand

Exteriorul noului Porsche Cayenne 2024 dezvăluit pe ecranul de infotainment

Exteriorul noului Porsche Cayenne 2024 dezvăluit pe ecranul de infotainment

O imagine a noului Porsche Cayenne, proaspăt dezvăluit, a apărut pe un ecran de infotainment, dezvăluind designul vehiculului. Acest ecran oferă o avanpremieră a exteriorului mașinii, care a fost foarte așteptat.

Pe 18 aprilie, Porsche Cayenne reînnoit 2024 va fi prezentat publicului, dar înainte de aceasta, unele instituții media europene au avut ocazia să facă un tur video al interiorului vehiculului. Aceasta a inclus posibilitatea de a vizualiza diferite moduri, afișând pe ecran imagini exterioare ale SUV-ului.

Cayenne a fost actualizat, cea mai vizibilă schimbare fiind farurile. În interiorul fiecărui far se află patru elemente de iluminare individuale, cu un cadru mai casetat decât cel al SUV-ului existent. În plus, capota nou revizuită are pliuri mai adânci decât înainte, iar partea inferioară a bordului nu mai prezintă lumini de rulare.

Recent dezvăluit, Porsche Cayenne 2024 a fost prezentat pe un ecran de infotainment, afișând unghiul frontal al mașinii.

În partea din spate, stopurile cu lățime completă au o lățime consistentă, în loc să scadă în centru. Din cauza unghiului din acest videoclip, nu este posibil să se detecteze nicio modificare majoră a barei de protecție.

În funcție de nivelul de echipare, Porsche tinde să modifice stilul părții frontale, al barei de protecție spate sau al evacuării gazelor de eșapament la anumite Cayenne. Acest lucru va crea un aspect diferit de cel prezentat aici.

Avem deja o idee despre cum va arăta Porsche Cayenne 2024, atunci când va debuta pe 18 aprilie. Modelul său de bază are un motor V6 turbo de 3,0 litri, cu 349 de cai putere și un cuplu de 369 de lire-picior. Pe de altă parte, modelul S dispune de un motor V8 biturbo de 4,0 litri cu 468 CP și un cuplu de 442 de livre-ft. În plus, modelul E-Hybrid are 463 CP și 479 lb-ft de cuplu, precum și o baterie de 25,9 Kwh. Un Turbo S E-Hybrid va fi adăugat în gamă la o dată ulterioară.

Porsche Cayenne 2024 a fost actualizat cu un habitaclu reînnoit, care include un instrumentar de bord digital de 12,6 inch și un ecran de infotainment de 12,3 inch. Opțional, este disponibil și un ecran de 10,9 inch pentru pasageri.

Consola centrală a vehiculului are o porțiune înclinată cu un panou de sticlă peste o bază neagră, care are atât butoane fizice, cât și feedback haptic. Mașina are un încărcător inductiv încorporat, răcit, ca parte a dotărilor standard.

Se anticipează că unele dintre edițiile revizuite ale modelului Cayenne ar trebui să fie disponibile la dealeri până la sfârșitul anului, fără a fi dezvăluite încă estimări de costuri. Supraveghetorul financiar al Porsche a declarat că vor exista creșteri substanțiale ale costurilor pentru articolele din anul model 2024 la mijlocul anului 2023.