brand

Noul Tesla Model 3 Highland: Un vârf de tehnologie într-o caroserie elegantă

Noul Tesla Model 3 Highland: Un vârf de tehnologie într-o caroserie elegantă

Într-un efort continuu de a rămâne în fruntea industriei auto electrice, Tesla a lansat recent Model 3 Highland, un facelift al popularului Model 3, cu numeroase îmbunătățiri atât la exterior, cât și în interior. În articolul următor, vom explora adânc această nouă ofertă de la Tesla, prezentându-ți specificațiile sale detaliate, funcțiile îmbunătățite și prețurile pentru diferitele variante disponibile.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale noului Model 3 Highland este designul său exterior. Cu toate că forma de bază a mașinii rămâne neschimbată, Tesla a reușit să adauge câteva elemente de design care îmbunătățesc aspectul general al mașinii. O nouă bară de protecție și faruri mai înguste conferă Model 3 Highland un aspect sportiv, în timp ce partea din spate a fost revizuită pentru a fi mai ascuțită. Luminile din spate au fost complet redesenate și integrate în hayon, adăugând o notă de modernitate designului. În plus, Tesla Model 3 Highland dispune de o nouă insignă Tesla, similară cu cea de pe Model S.

Tesla a introdus și două culori noi pentru Model 3 Highland, Ultra Red și Stealth Grey. Aceste culori au fost concepute pentru a se schimba în funcție de lumină și de unghiul din care sunt privite, oferind mașinii un aspect dinamic și captivant.

În interior, Model 3 Highland impresionează cu un design complet nou, ce include materiale de înaltă calitate și tehnologie de ultimă oră. Tesla a reproiectat planșa de bord și a adăugat iluminare ambientală care poate fi personalizată în funcție de preferințele tale. În plus, scaunele au o formă ușor diferită și sunt ventilate, oferind un nivel mai mare de confort pentru pasageri.

Tesla Model 3 Highland dispune de o cabină extrem de silențioasă, datorită utilizării sticlei fonoizolante la 360 de grade. Acest material asigură că zgomotele exterioare sunt reduse la minim, oferindu-ți un mediu liniștit și relaxant în timpul călătoriilor tale.

Tesla Model 3 Highland este dotat cu o serie de caracteristici tehnologice avansate. Ecranul tactil central îți permite să accesezi diverse funcții ale mașinii, să redai conținut media în flux și să navighezi către destinația dorită. În plus, mașina este echipată cu un al doilea afișaj pentru rândul de scaune din spate, oferind pasagerilor o experiență de călătorie îmbunătățită.

Cu ajutorul aplicației Tesla, poți controla diverse funcții ale mașinii de la distanță. De la accesul și gestionarea vehiculului până la precondiționarea cabinei și planificarea traseului, totul poate fi realizat prin intermediul aplicației.

Model 3 Highland dispune de o soluție de încărcare rapidă, accesibilă și simplă. În doar 15 minute, poți adăuga până la 282 km autonomie mașinii tale. În plus, cu ajutorul planificatorului de traseu, poți calcula cu ușurință durata călătoriei tale, incluzând și opririle de încărcare.

În ceea ce privește siguranța, Model 3 Highland nu face compromisuri. Mașina dispune de o serie de funcții de siguranță active, precum franarea automată de urgență, și este construită cu materiale de calitate superioară pentru a oferi o protecție maximă în cazul unui accident.

Datorită funcției Autopilot, mașina poate conduce, accelera și frâna automat pe banda sa, sub supravegherea ta activă. Acest lucru te ajută să te concentrezi mai mult pe drum, reducând oboseala și stresul asociate cu condusul pe distanțe lungi.

Model 3 Highland este disponibil în două variante: Standard Range și Long Range. Ambele modele sunt capabile să atingă o viteză maximă de 201 km/h, însă varianta de performanță se așteaptă să fie lansată la o dată ulterioară. Long Range se remarcă printr-o autonomie impresionantă de 678 km, în timp ce varianta Standard Range oferă o autonomie de 513 km.

Cu un design exterior îmbunătățit, un interior complet nou și o serie de funcții tehnologice avansate, noul Tesla Model 3 Highland este cu adevărat un vârf de tehnologie într-o caroserie elegantă. Dacă ești în căutarea unei mașini electrice care să combine performanțele excepționale cu un nivel ridicat de confort și siguranță, Model 3 Highland ar putea fi alegerea perfectă pentru tine.

Prețul de pornire pentru Tesla Model 3 Highlands în România este de 65.000 Euro. Automobilul este disponibil pentru achiziționare prin intermediul site-ului web Tesla sau a rețelei de showroom-uri Tesla din întreaga lume.