brand

Cele mai noi fotografii teaser ale lui Mercedes Clasa E pentru 2024

Cele mai noi fotografii teaser ale lui Mercedes Clasa E pentru 2024

Înaintea BMW Seria 5 Sedan G60, Mercedes-Benz ne oferă oficial o avanpremieră a Clasei E W214 prin intermediul a trei noi fotografii teaser. Anterior, ni s-a dezvăluit o privire asupra interiorului mașinii, dar acum avem parte și de o privire asupra exteriorului acesteia. Așa cum era de așteptat, producătorul german de lux stă la adăpost cu redesenarea, atât de mult încât unii ar putea crede că este vorba de un facelift.

Mașinile aveau un profil lateral mult mai elegant datorită noilor mânere ale ușilor care stau lipite de caroserie atunci când nu sunt folosite, o caracteristică de design similară cu cea a luxosului S-Class. Se preconizează că noua versiune W213 va fi mai mare decât predecesoarea sa, având un ampatament extins care oferă mai mult spațiu pentru picioare în spate. În plus, China va primi, cel mai probabil, o variantă cu ampatament mai lung a Clasei E pentru a umple spațiul dintre aceasta și vârful de gamă S-Class.

Mercedes Clasa E din 2024 va avea o serie de modificări la nivelul habitaclului, iar MBUX Superscreen va prelua modelul EQE cu cele trei ecrane de pe planșa de bord. Printre noutățile incluse se numără o cameră selfie pentru un plus de confort, care poate fi folosită și pentru conferințe video. Aceasta va înlocui majoritatea butoanelor, funcțiile acestora fiind în schimb accesibile printr-un submeniu pe ecranul tactil.

Cele mai noi fotografii teaser ale lui Mercedes Clasa E pentru 2024

Interiorul lui Mercedes Clasa E 2024 a fost dezvăluit, iar acesta arată fantastic. Acesta oferă o gamă impresionantă de dotări, precum și un design atractiv. Planșa de bord este dotată cu două ecrane de 12,3 inci, unul pentru instrumentarul de bord și celălalt pentru sistemul de infotainment. Gurile de ventilație au un aspect modern, iar scaunele sunt tapițate cu materiale de înaltă calitate. Există o mulțime de spații de depozitare în tot interiorul, inclusiv buzunare în uși și o consolă centrală. În plus, noua Clasa E vine cu o selecție largă de sisteme de asistență pentru șofer, ceea ce face ca experiența de condus să fie și mai sigură și mai plăcută.

Mercedes Clasa E actualizat va ajunge pe piață în a doua jumătate a anului, după ce va fi prezentat în premieră mâine. Deși versiunile AMG au fost văzute la teste atât în caroserie sedan, cât și în caroserie break, este puțin probabil ca acestea să fie disponibile până în 2024. Clasa E Coupé și Cabriolet vor fi înlocuite de modelele cu sigla CLE, care vor lua locul și Clasei C Coupé și Cabriolet. În plus, sunt dezvoltate și derivate AMG CLE.