brand

Parfumul Bentley "Scent Of Noir" le oferă bărbaților mirosul de mașină nouă

Parfumul Bentley "Scent Of Noir" le oferă bărbaților mirosul de mașină nouă

Bentley a anunțat că a realizat un nou parfum pentru bărbați, despre care se spune că este inspirat de modelele Blackline ale mărcii britanice de automobile de lux, care vin cu detalii negre în loc de ornamentele cromate obișnuite.

Denumit oficial Bentley For Men Black Edition, noul parfum masculin se prezintă într-o sticlă monocromă ascuțită care seamănă cu un smoching pe măsură, conceput pentru a reflecta liniile și curbele unui Bentley, spune compania.

Cu sticlă neagră grea, flaconul prezintă, de asemenea, dungi discrete alb-argintii, umeri din metal argintiu lustruit, cu logo-ul constructorului de automobile, și un capac argintiu inelat cu zimțările caracteristice Bentley, prezente în interiorul tuturor mașinilor sale.

Conceput de maestrul parfumier Dorothée Piot, parfumul cu tematică neagră de la Bentley este descris de constructorul de vehicule de lux cu sediul în Crewe după cum urmează:

În deschidere, un acord radiant de violetă pudrată și mandarină picantă se simte la fel de proaspăt ca o cămașă albă curată. Piperul roz rece și nucșoara adaugă strălucirea argintie a unei perechi de butoniere elegante din oțel periat. Înveselită de o notă de iasomie - strălucirea unei cravate de mătase - inima parfumului se desfășoară ca o țesătură întunecată, subtil texturată de patchouli neted și papirus pământiu. Și mai întunecată, aroma uscată împletește tămâie rece, fasole tonka cu aromă de tutun și lemn de cedru Atlas cu tentă de piele, pe o bază de mosc și lemn uscat și proaspăt.

La fel ca în seria Blackline, acest parfum este un parfum de o gravitate de ultimă oră, oferind purtătorului un parfum care este atât intenționat, cât și enigmatic.

Pe lângă noul parfum Black Edition, producătorul Continental GT mai comercializează și parfumul Momentum Unbreakable Eau de Parfum și parfumul Magnetic Amber.

Bentley spune că 40 la sută dintre mașinile pe care le produce sunt echipate cu pachetul Blackline, care înlocuiește toate finisajele cromate și satinate - cu excepția insignei cu aripi și a penelor mascotei Flying-B - cu negru Beluga, inclusiv jantele, învelișurile farurilor și grila matricei.

Cel mai recent model din gama companiei care va fi disponibil cu opțiunea de eliminare a cromului este noul Bentayga Extended Wheelbase (EWB) Mulliner, care a debutat săptămâna trecută ca nava amiral a mărcii și care dispune de un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri care dezvoltă 542 CP și un cuplu de 568 de livre-picior, jante exclusive de 22 de inch și scaune de avion în standard.