brand

Interesat de un Volvo? Verifică ce anunțuri de vânzare găsești pe CautiMasina.ro

Interesat de un Volvo? Verifică ce anunțuri de vânzare găsești pe CautiMasina.ro

Fondată de Assar Gabrielsson și Gustaf Larson în 1927 în Suedia, compania a fost lansată bazându-se pe două idei, calitate și siguranță, ambele având o importanță foarte mare în ceea ce privește construcția automobilelor, lucru care poate fi spus și în cazul mașinilor fabricate de Volvo în zilele noastre.

Prima mașină construită de compania suedeză a fost produsă în două variante, cu acoperiș închis și cabrio, noul model având un motor cu 4 cilindri și a fost denumit ÖV4 respectiv PV4.

De-a lungul timpului, Volvo prin modelele pe care le-a lansat s-a concentrat pe inovații pe plan de siguranță și protecție a mediului, dezvoltând idei noi ca de exemplu zona de compresie care absoarbe șocul în cazul unui impact, scaune pentru copii montate în sens invers cu direcția mersului, coloană de direcție rabatabilă în cazul unui impact, protecția în cazul unui impact lateral și convertor catalitic cu trei căi cu Lamdasond fiind introduse de Volvo spre sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970.

Iată ce modele Volvo sunt disponibile printre anunțurile de vânzări auto de mașini noi și mașini second hand de pe cautimasina.ro: C30, C70, S40, S60, S80, S90, V40, V50, V60, V70, V90, Xc40, Xc60, Xc70, Xc90.

Cum găsești mașina potrivită pentru tine marca Volvo pe cautimasina.ro?

Dă click pe secțiunea Caută din site, alege brandul Volvo și completează criteriile care sunt importante pentru tine: model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului.

Cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare pentru modelele Volvo disponibile pe piața din România din momentul căutării tale.

Mai mult, pentru fiecare anunț în parte există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită pentru tine și pentru cei dragi.