brand

Top mașini electrice cu cea mai mare autonomie la un buget decent

Top mașini electrice cu cea mai mare autonomie la un buget decent

Cei mai mulți dintre contestatarii mașinilor electrice aduc în prim plan situația autonomiei destul de reduse. În ultimul an însă, producătorii au lucrat din ce în ce mai mult la acest aspect și au îmbunătățit autonomia de rulare.

Am făcut o listă cu autoturismele cu cea mai mare autonomie de pe piață și pe unele dintre ele le poți cumpăra deja în varianta second hand, deși ca preț de listă, noi, se încadrează undeva într-un buget de aproximativ 40.000 – 50.000 euro.

Poți verifica ce anunțuri de vânzare sunt pentru mașini electrice, accesând platforma noastră, cautimasina.ro.

Volkswagen ID.3, versiunea Pro – 420 km autonomie, preț de la 36.000 euro

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv, fie că vorbim despre șoferi, pasageri sau pietoni. Cu o putere de 204 CP, ID.3 accelerează de la 0-100 km de 7 secunde și poate avea o viteză maximă de 160 km/h. Autonomia pentru versiunea Pro este de 420 kilometri.

Kia e-Niro – 455 km autonomie, preț de la 40.000 euro

Kia e-Niro este primul Crossover Utility Vehicle 100% electric produs de Kia. Cu o autonomie de 455 kilometri (282 mile) conform ciclului combinat WLTP, modelul 100% electric e-Niro combină plăcerea de a conduce, designul atractiv, utilitatea unui crossover și un sistem de propulsie cu zero emisii - pentru a crea unul dintre cele mai capabile automobile electrice comercializate în întreaga lume.

Hyundai Kona 64 kWh Electric Luxury Plus – 484 km autonomie, preț de la 48.000 euro

Mai elegant si mai rafinat, Kona Electric oferă o autonomie de până la 484 de kilometric pentru versiunea cu baterie de 64 kWh. Încărcarea bateriei litiu-ion polimer de la o capacitate de 10% până la 80% durează aproximativ 47 de min (conectat la un încărcător rapid 100 Kw DC). De asemenea, De la exteriorul remarcabil la eleganta si versatilitatea interiorului, toti pasagerii vor avea parte de o călătorie plăcuta si confortabila. Toate acestea sunt completate de calitatea si rafinamentul materialelor utilizate.

Tesla Model 3 Long Range - 560 de kilometri autonomie, preț de la 53.000 euro

Tesla a setat un standard în ceea ce privește segmentul de mașini electrice și nu și-a dezamăgit până acum fanii. Cu o putere de 449 CP, autoturismul are capacitatea de a ajunge la viteza de 100 km/h în doar 4,6 secunde și poate atinge viteza maximă de 233 km/h. Iar autonomia de 560 km este chiar mulțumitoare pentru cum arată, ce dotări are și pentru prețul la care se vinde.