brand

Modelul tău favorit de la Peugeot este pe CautiMasina.ro

Modelul tău favorit de la Peugeot este pe CautiMasina.ro

În 1889, Armand Peugeot a prezentat primul autovehicul marca Peugeot la Expoziția Mondială de la Paris: un vehicul cu 3 roți propulsat de un motor cu abur (necomercializat), proiectat în colaborare cu inginerul Léon Serpollet.

În 1948, este lansat Peugeot 203: primul automobil cu o caroserie monococă cu o chiulasă în formă de emisferă și supape în V și a fost primul Peugeot fabricat în peste jumătate de milion de unități.

În anii 60 este lansat modelul 404 echipat cu primul motor cu injecție directă, în timp ce în 1972 apare modelul 104, cea mai scurtă berlină cu patru uși din lume, perfectă pentru oraș.

De-a lungul anilor, Peugeot s-a remarcat prin mașinile sale de dimensiuni reduse ce au fost adoptate și îndrăgite rapid de șoferii ce conduc zi de zi în ”jungla urbană”. Și cel mai remarcat dintre modele, foarte popular și în ziua de azi, a fost Peugeot 206, lansat prima dată în 1998.

Personalitatea mașinilor Peugeot, designul mereu actual și tineresc, dar și confortul cu care se conduc sunt elemente ce au făcut să fie printre cele mai populare mașini din Europa și nu numai.

Dacă și tu ești în căutarea unui model Peugeot, ai de unde alege dintre anunțurile cu vânzări auto de mașini noi și mașini second hand pe care le găsești pe cautimasina.ro.

Alege ce model de Peugeot îți place de pe cautimasina.ro: 1007, 107, 108, 2008, 206, 207, 208, 3008, 301, 306, 307, 308, 4007, 4008, 406, 407, 5008, 508, 607, 806, 807, Boxer, Expert, Partner.

Cum găsești modelul de Peugeot pe care ți-l dorești pe cautimasina.ro?

În primul rând, este foarte simplu să accesezi secțiunea Caută din site. Bifează ce model de la Peugeot te interesează sau află detalii despre fiecare în parte. Completează an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Peugeot postate în peste 160 de site-uri de profil.

Ce aducem nou pentru utilizatorii noștri, este faptul că pentru fiecare anunț, pe lângă descrierea tehnică a mașinii, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită.