brand

Care este modelul tău preferat de la Mercedes Benz? Îl poți găsi acum pe CautiMasina.ro

Care este modelul tău preferat de la Mercedes Benz? Îl poți găsi acum pe CautiMasina.ro

Mercedes-Benz este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și autotrenuri rutiere, fondată în 1926.

Prima mașină a fost Mercedes 35cp creat pentru curse. Mașina putea atinge viteze de până la 75 km / h, ceea ce era considerat ceva uimitor pentru acea vreme, motorul era cu patru cilindri, iar greutatea mașinii nu depășea 900 kg.

Compania a produs și mașini de lux pentru guvernul german din perioada hitleristă, Mercedes-Benz 630 decapotabil, fiind prima mașină a lui Hitler, dar a avut comenzi și pentru vehicule militare, atât camioane, cât și mașini.

După război, în 1946 au fost lansate sedanele compacte, urmând ca după anii 50 să fie produse limuzinele de lux Elite.

Sfârșitul anilor 50 a fost caracterizat de lansarea unor modele remarcabile cu elemente detaliate de design al caroseriei. Eleganța liniilor, interiorul spațios și mulți alți factori au făcut ca Mercedes Benz să fie una dintre cele mai dorite mărci de autoturisme din lume.

Astăzi, știm cu toții că cine conduce un Mercedes înseamnă că are un statut financiar care îi permite acest lucru, însă nu doar prețul mai ridicat este atributul acestui brand. Performanțele deosebite, confortul, siguranța, exclusivitatea și eficiența sunt calități pe care le au toate modelele de la Mercedes, fie că sunt limuzine de lux, SUV-uri, cabriolete sau mașini compacte de oraș.

Iată ce modele de Mercedes Benz poți găsi printre anunțurile cu vânzări auto de mașini noi și mașini second hand de pe cautimasina.ro: AMG GT, Citan, C1, CLa, Clasa A, Clasa B, Clasa C, Clasa E, Clasa G, Clasa M1, Clasa R, Clasa S, Clasa V, Clasa X, Clc, Cls, Clk, Eqc, Eqs, Gl, Gla, Glb, Glc Coupe, Gle, Glk, Gls, Sl, Slc, Slk, Sls, Vaneo, Viano, Vito.

Cum găsești modelul tău de Mercedes Benz pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din platformă, completează criteriile care te interesează (model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului) și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare cu modelul favorit Mercedes Benz disponibile pe piața din România.

Mai mult, pentru fiecare anunț în parte există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri și cum ești obișnuit.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care îți oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită.