brand

Cele mai bune mașini break pe care să le cumperi în 2022

Cele mai bune mașini break pe care să le cumperi în 2022

Deși în ultima vreme pare că pentru cei care doresc o mașină mai stabilă și pentru o familie mai numeroasă, SUV-ul este alegerea populară, nu ar trebui desconsiderat nici break-ul clasic.

Este adevărat că un break nu are o gardă la sol la fel de ridicată ca un SUV și poate că nici motoarele nu sunt la fel de puternice astfel încât să facă față pe terenuri mai accidentate. Totuși o mașină break este alegerea ideală pentru șoferii care au familie numeroasă și mai ales pentru cei care au nevoie de spațiu și de un portbagaj încăpător. Ai putea de asemenea să descoperi că din punct de vedere preț acestea ar putea să fie chiar și ceva mai scăzute decât cele ale SUV-urilor.

Mai jos ai o listă cele mai bune mașini break pe care ar trebui să le iei în considerare în 2022.

Le găsești pe toate pe platforma noastră, CautiMasina.ro.

BMW Seria 5 Touring deschide lista noastră. Nu numai că are un design sportiv și performanțe ale motorului impresionante, dar te vei bucura și de confort și spațiu, atât pentru pasageri cât și pentru bagaje. Este extrem de ușor de condus datorită suspensiei pneumatice montată pe puntea spate combinată cu amortizoarele adaptive opționale.

Audi A6 Avant nu dezamăgește în ceea ce privește calitatea și motorul fiabil. Rafinamentul mecanic, tehnologiile încorporate și designul interior extrem de bine pus la punct te vor ajuta să faci din condus o reală plăcere.

Skoda Superb Estate este o variantă și mai confortabilă a celebrului model pe care îl vedem destul de des pe străzile din țara noastră. Cu un raport calitate-preț excelent, Skoda Superb Estate este cu siguranță o opțiune viabilă dacă îți dorești o mașină break, mai ales că există și în versiunea plug-in hibridă.

Ford Focus Estate are un preț mai mic decât BMW, Audi și Skoda dar este la fel de potrivit pentru întreaga familie. Recunoscut pentru sistemele sale de siguranță, cu acest model vei conduce relaxat și vei avea loc și pentru toți membrii familiei.

Volkswagen Arteon Shooting Brake are un design extrem de interesant și este o mașină încăpătoare. Este disponibilă cu motor în patru cilindri atât pe benzină, cât și pe motorină și dezvoltă o putere între 148 și 197 de cai putere.

Volvo V90 este sigur, stă foarte bine pe șosea și este unul dintre cele mai spațioase modele de pe piață.

Mercedes E-Class Estate nu putea lipsi din lista noastră. Acest nu numai că impresionează prin aspect, dar oferă confort în timpul călătoriei și dispune de un sistem de infotainment extrem de interesant.