brand

Cele mai bune break-uri pe care poți să le cumperi în 2022

Cele mai bune break-uri pe care poți să le cumperi în 2022

Au fost câțiva ani buni în România în care mulți șoferi familiști sau cei cu mici afaceri cumpărau mașini break, fiind considerate unele dintre cele mai bune opțiuni mai ales datorită spațiului și confortului pe care îl oferă.

Între timp, preferințele s-au mai schimbat și șoferii care au nevoie de mai mult spațiu optează din ce în ce mai mult pentru SUV-uri.

Însă celebrele break-uri nu au dispărut definitiv din gamele producătorilor, mai ales că acestea au costuri de producție și evident de vânzare mai mici decât ale SUV-urilor.

Această clasă de mașini este produsă în continuare și break-urile sunt cumpărate și apreciate cel mai mult pentru echilibrul pe care îl oferă: confort, spațiu, costuri acceptabile de mentenanță și consum și o experiență de condus optimă.

Iată care sunt alegerile noastre pentru cele mai bune break-uri pe care le poți cumpăra în 2022:

Volkswagen Passat Estate

Începem lista cu unul din modelele preferate de șoferii români chiar și în varianta berlină. VW Passat varianta break îți oferă un interior spațios, un motor economic și un portbagaj imens și totul la un preț tentant. Cea mai bună echipare costă undeva la 48.000 euro.

Volvo V60

Poate că cel mai cunoscut model al brandului din Suedia este V90, însă cu siguranță, V60 poate fi numit cel mai bun. Este alegerea perfectă dacă ai nevoie de un autoturism încăpător dar care să își păstreze imaginea elegantă. Desigur, fiabilitatea și siguranța sunt de asemenea alte calități importante cu care se mândrește modelul, unul extrem de ales de către familiști.

Audi A4 Avant

Nu putea lipsi din lista noastră modelul consacrat de break-uri de la Audi, A4. Dacă vrei eleganță, calitate și performanță în același timp nu ar trebui să eziți și să achiziționezi un astfel de model.

BMW Seria 3 Touring

Are un control extraordinar al caroseriei și o aderență sporită, reușește să ofere un confort bun de rulare și are bineînțeles un rafinament relaxant. Dacă adaugi toate acestea la un spațiu interior generos și o tehnologie avansată hibrid, este clar că modelul chiar merită cumpărat.

Toyota Corolla Touring Sports

Poate că nu e la fel de spectaculos ca celelalte modele prezentate, dar această variantă propusă de Toyota chiar își face treaba cu brio. Est fiabilă, are performanțe bune și bineînțeles emisii reduse.