brand

Cele mai bune mașini break în 2023

Cele mai bune mașini break în 2023

Mașina break a fost odată opțiunea obligatorie pentru șoferii români care căutau o capacitate de transport suplimentară de la noul lor vehicul, dar popularitatea SUV-urilor a făcut ca break-urile să devină o alegere mai puțin evidentă. Cu toate acestea, cu o gamă largă de opțiuni încă la vânzare, cele mai bune mașini break se pot dovedi potrivite pentru aproape toată lumea, indiferent dacă au ca prioritate capacitatea de transport, stilul, prietenia cu câinii, capacitatea de tractare, performanța sau o mașină excelentă pentru toate tipurile de mașini.

Esența unei mașini break excelente este un portbagaj mare, utilizabil, cu un hayon larg care se deschide sus pentru a evita să vă loviți la cap. Cele mai bune break-uri vor avea, de asemenea, o zonă de încărcare plană, cu o intruziune minimă din cauza pasajelor roților și a scaunelor care se pliază cu ușurință.

Mașinile care oferă soluții inovatoare de depozitare de-a lungul laturilor și sub podeaua portbagajului sunt câștigătoare în cartea noastră. În timp ce trapele pentru schiuri, șinele de încărcare și separatoarele de portbagaj contribuie în mare măsură la transformarea unei mașini break bune într-una excelentă.

Deși este posibil ca mașinile break să nu dispună de versatilitatea supremă a unui MPV și de poziția înaltă de conducere a unui SUV, acestea tind să ofere o experiență de conducere mai atractivă decât oricare dintre ele, în timp ce le egalează sau le întrece în ceea ce privește capacitatea de încărcare. Aceasta înseamnă că, pentru noi, atracția mașinilor break rămâne puternică. Mai jos veți găsi cele mai bune mașini break de pe piață în prezent, după părerea noastră...

  1. Skoda Octavia
  2. BMW Seria 3
  3. Mercedes Clasa C
  4. Mercedes Clasa E
  5. BMW Seria 5
  6. Skoda Superb
  7. Peugeot 508 SW
  8. Toyota Corolla