brand

Cele mai bune alternative dacă îți dorești un SUV dar nu vrei Dacia Duster

Cele mai bune alternative dacă îți dorești un SUV dar nu vrei Dacia Duster

SUV-urile continuă să fie una dintre alegerile șoferilor din toată lumea dar și din țara noastră.

Cum ofertele de pe piață sunt destul de variate în ultima vreme, dacă și tu dorești să cumperi o astfel de mașină chiar ai de unde alege.

Dacă bugetul tău este unul destul de restrâns dar parcă nu ți-ai dori nici Dacia Duster, am găsit câteva alternative bune la principalii săi rivali.

Dar să începem mai întâi cu prezentarea celebrului SUV produs la Mioveni și cel care stă cel mai bine la categoria vânzări din categorie: Dacia Duster.

Cu un preț de pornire de 15.550 euro, Dusterul este robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie. Grila frontală redesenată întărește caracterul său aventuros, adăugând un plus de personalitate. Blocurile optice integrează lumini de zi în formă de „Y”, cu tehnologie LED atât pentru față, cât și pentru spate, pentru mai multă eficiență și siguranță la drum. Motorul turbo de 1,33 l este puternic și economic, direcția e ușoară, iar garda la sol, de 21,7 cm, te ajută să parchezi fără emoții pe bordură. Iar dacă situația o cere, poți opta fie pentru versiunea cu transmisie automată EDC, fie pentru cea cu tracțiune integrală și diferențial blocabil.

Alternative pentru Dacia Duster

SsangYong Tivoli – de la 15.070 euro

O alternativă pentru Duster vine de la modelul produs în Coreea de Sud - SsangYong Tivoli – care este chiar mai ieftin decât Dusterul.

Noul Tivoli este spațios la interior, compact la exterior. Tivoli este conceput să se deplaseze cu agilitate și eleganță prin trafic oricând, oriunde. Prin urmare, este partenerul ideal pentru toate călătoriile în oraș, dar și pentru weekend-urile distractive departe de casă.

Motorul pe benzină 1.5 T-GDi oferă multă putere de tracțiune la viteze mici și o accelerație excelentă pentru manevre de depășire în siguranță. Plăcerea de a conduce garantată! Motorul diesel compact 1.6 vă oferă cea mai bună performanță din clasa sa în toate condițiile de condus. Ambele motoare îndeplinesc cele mai noi standarde Euro 6d-temp.

Suzuki Vitara – de la 18.000 euro

Vitara este o apariție radiantă definită de forță și energie. Cu un design autentic și sete de condus atât în oraș, cât și off-road, te vei bucura de o experiență autentică de condus într-un SUV bine definit la exterior și rafinat la interior.

Odată urcat la bordul noului Vitara, te vei regăsi într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate. Un spațiu în care fiecare buton, comandă sau indicator se poziționează în jurul tău natural, ergonomic.

De asemenea, Vitara este un performer care vede o provocare în cele mai dificile suprafețe și condiții de vreme, propulsat de motoare eficiente și potente din gama BOOSTERJET si DUALJET. Echipat cu sistem unic de tracțiune 4x4 ALLGRIP. Motivat de genele autentice ale unui SUV Suzuki: bucurie din plin la volan, amplificată de aderență maximă în orice moment.

Kia Stonic – de la 16.830 euro (14.416 euro prin programul Rabla)

Prețul de listă al lui Stonic pentru motorizarea 1.2 MPi cu 84 de cai putere și 118 Nm este de 16.830 euro, care poate fi achiziționat prin programul Rabla cu 14.416 euro. Motorul livrează resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii automate cu cinci trepte. Stonic astfel motorizat accelerează de la 0 la 100 km/h în 13,5 secunde și atinge o viteză maximă de 165 km/h.

Mașina vine cu echiparea de bază – Urban: geamuri electrice în față, un sistem de aer condiționat cu reglaj manunal, ecran tactil de 8 inci, prin intermediul căreia poate controla diverse funcții ale mașinii. De asemenea bordul are și un port USB, o priză în consola centrală și conexiune Bluetooth.