brand

Modelul favorit de la Audi este la un click distanță pe CautiMasina.ro

Modelul favorit de la Audi este la un click distanță pe CautiMasina.ro

AUDI AG, cunoscut simplu ca Audi, este un producător de automobile din Germania, cu sediul în Ingolstadt, landul Bavaria. Capitalul societății Audi este deținut aproape în totalitate (99,14%) de Grupul Volkswagen.

În luna iulie 1910, a fost fabricat primul model Audi.

Audi a început cu un motor cu patru cilindri, de 2,6 l, urmat de un model de 3,6 l, precum și un motor de 4,7 și unul de 5,7 l.

Modelul Audi Typ M a avut după o serie de îmbunătățiri: o caroserie specială care cântărea 2500 kg, motor din metale ușoare cu suprafața netedă, arbore cu came pe chiulasă, aer filtrat, un compresor la cutia de patru viteze pentru umflarea roților. Modelul „M” era și primul Audi care avea un sistem hidraulic-mecanic de frânare pe toate patru roțile. Viteza maximă era de 120 km/h, dar cea indicată era de 100 km/h. Audi 18/70 CP Typ M era la timpul respectiv cel mai luxos și scump automobil din Germania.

De atunci, Audi s-a remarcat în întreaga lume prin liniile sale de design executate perfect, un interior confortabil și luxos și o serie de opțiuni tehnice deosebite. Audi este una dintre cele mai căutate mărci de autoturisme și șoferii caută să se bucure efectiv de experiența pe care le-o oferă această marcă. Elegant și sportiv în același timp, un Audi atrage cu siguranță toată atenția.

Pe cautimasina.ro găsești o serie de modele Audi, atât în categoria de mașini noi, cât și în cea de mașini second hand. Fie că îți dorești o mașină pentru oraș, fie că alegi un SUV, Audi nu te va dezamăgi în nicio circumstanță.

La o simplă căutare pe platforma cautimasina.ro vei găsi găsi anunțuri de vânzare cu Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q4, Q5, Q7, R8, RS3, RS4, RS6, RS7, TT, TTs, E-Tron, E-Tron Sportback.

Cum găsești modelul potrivit de Audi pe cautimasina.ro?

Știm cât de greu este să găsești acea mașină care îți va îndeplini toate necesitățile și care să merite cu adevărat investiția.

Astfel cautimasina.ro îți pune la dispoziție o formă simplă de a găsi mașina potrivită. Intră în secțiunea Caută, alege brandul ”Audi” și completează cum vrei să fie mașina ta: alege modelul, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului. Cautimasina.ro, care compilează anunțurile cu vânzări auto din peste 160 de site-uri de profil îți va returna instant toate anunțurile cu mașinile care corespund criteriilor selectate de tine.

Mai mult, pentru a te ajuta să fii sigur că faci cea mai bună alegere, pe lângă descrierea clasică a mașinii, vei găsi pentru fiecare anunț în parte o serie de informații adiționale.

Cautimasina.ro are niște algoritmi speciali care te vor ajuta să verifici istoricul mașinii, să evaluezi dacă prețul cerut se încadrează în media pieței pentru același model, să analizezi deprecierea sau kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Poți afla de asemenea informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită.