brand

Top 10 cele mai bune mașini automate 2023

Top 10 cele mai bune mașini automate 2023

La începuturile sale, cutia de viteze automată era inamicul plăcerii de a conduce, răpind șoferilor controlul fin și interacțiunea aduse de o schimbare manuală decentă. Mașinile automate s-au simțit întotdeauna acasă în mașini luxoase și luxoase, unde a schimba tu însuți vitezele este mai degrabă o corvoadă decât un răsfăț, dar tehnologia a avansat în ultimul deceniu sau cam așa ceva, iar acum cele mai bune mașini automate sunt foarte aproape de a face totul.

În timp ce sunt mai fluide și mai bine puse la punct ca niciodată, cutiile de viteze automate moderne sunt, de asemenea, mai rapide, mai receptive și se găsesc în cele mai bune mașini sport din lume. Cele mai bune dintre ele pot schimba pinioanele mai repede chiar și decât cea mai fluentă mișcare a încheieturii mâinii, ceea ce le face să se potrivească perfect în mașinile de mare putere. Indiferent dacă doriți economie de combustibil, confort, comoditate sau exaltare brută, există o multitudine de opțiuni de descifrat pe piața actuală și câteva tehnologii diferite de cutii de viteze care se pretează la anumite tipuri de condus.

Mai jos, am ales cele mai bune 10 cele mai bune mașini automate noi care vor fi puse în vânzare în 2023, iar lista noastră acoperă totul, de la mașini automate de oraș la SUV-uri și supercaruri...

  1. BMW Seria 3
  2. Porsche 911
  3. Mercedes Clasa S
  4. Toyota Corolla
  5. Renault Clio E-Tech
  6. Jaguar F-Pace
  7. Fiat 500
  8. Mini Cooper
  9. Bentley Continental GT
  10. Skoda Octavia DSG