brand

Top 10 cele mai bune mașini pentru șoferii începători în 2023

Top 10 cele mai bune mașini pentru șoferii începători în 2023

După ce ai trecut examenul de conducere, următorul obstacol între tine și un nou nivel de libertate este găsirea unei mașini pe care să ți-o poți permite. Bineînțeles, într-o lume ideală, îți dorești și una care să fie sigură și bine echipată, cu caracterul practic de care ai nevoie și, sperăm, cu un pic de stil și distracție la volan. Este prea mult de cerut? Cea mai recentă listă a celor mai bune prime mașini pentru noii șoferi sugerează că nu.

Costurile de achiziționare și de funcționare a unei mașini pot fi mari, așa că cea mai bună modalitate de a maximiza suma pe care o puteți cheltui este să alegeți o mașină care să fie bună, fiabilă, economică și ieftină la asigurare. În timp ce mulți dintre cei care cumpără pentru prima dată o mașină se vor concentra pe mașinile de ocazie, unele mașini noi pot fi găsite la un preț foarte rezonabil.

Mai jos, am enumerat 10 dintre cele mai bune mașini noi pentru șoferii începători. Acestea sunt suficient de mici pentru a fi ușor de manevrat și de condus, dar oferă suficiente lux pentru ca noii șoferi să fie în siguranță și conectați atunci când sunt în deplasare. Selecțiile noastre sunt, de asemenea, bune de condus, ajutându-vă să căpătați încredere cu fiecare kilometru.

  1. Volkswagen up!
  2. Hyundai i10
  3. Volkswagen Polo
  4. Kia Picanto
  5. Skoda Fabia
  6. Toyota Aygo X
  7. Dacia Sandero
  8. Fiat 500
  9. Hyundai Kona
  10. Fiat Panda