brand

Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow Edition se inspiră din spațiu

Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow Edition se inspiră din spațiu

Noul Rolls-Royce Cullinan Black Badge Blue Shadow Private Collection se inspiră din linia Kármán, care reprezintă punctul de deasupra suprafeței Pământului unde începe spațiul cosmic. Constructorul auto de lux produce doar 62 de exemplare, iar clienții au deja rezervări pentru toate.

La Linia Kármán, cerul albastru al Pământului se amestecă cu negrul spațiului. Acest Cullinan folosește acest fenomen ca sursă de inspirație, vopsind SUV-ul în nuanța personalizată Stardust Blue și montând ornamente negre. Grila are un finisaj satinat. Jantele primesc un lac translucid.

Ediția specială primește, de asemenea, o versiune unică a ornamentului de capotă Spirit of Ecstasy. Acesta este din titan imprimat în 3d cu lac albastru-colorat deasupra. Compania gravează la bază logo-ul Black Badge infinity și numele Blue Shadow. Artizanii incrustează această secțiune în nuanța Charles Blue.

Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow Edition se inspiră din spațiu

În interior, tabloul de bord și panourile ușilor trec de la negru la albastru și la alb de jos în sus. Rolls-Royce folosește cinci nuanțe de vopsea cu șase straturi pentru a crea acest efect. Un strat transparent în partea superioară amestecă particule de sticlă albastră și transparentă.

O versiune specială a plafonului Starlight Headliner al mărcii este un alt element care atrage atenția asupra acestui Cullinan. Acesta înfățișează luna completă cu cratere și există cinci culori de fir pentru a crea un aspect texturat. Designul necesită 250.000 de cusături separate și două zile pentru a fi realizat. Există 799 de LED-uri albe și 384 în albastru.

Scaunele primesc, de asemenea, detalii ieșite din comun. Perforațiile din piele creează un model care se inspiră din priveliștea Pământului din spațiu. Fiecare scaun are peste 75.000 de găuri mici, pe care un meșter le creează manual. Mesele din spate au un furnir Piano Black cu un finisaj cu scântei de sticlă și aluminiu încrustat.

Un ceas unic se află pe tabloul de bord. Acesta are secțiuni anodizate albastru deschis și o gravură Blue Shadow.

Cullinan Black Badge Blue Shadow vine cu o varietate de accesorii de lux. O husă auto are un model similar cu cel de pe scaune. Un set de bagaje se asortează cu culoarea caroseriei SUV-ului. Cumpărătorii pot comanda o machetă la scară 1:8 corespunzătoare a vehiculului special, cu iluminare interioară și exterioară complet funcțională.