brand

Rolls-Royce renunță la motoarele termice

Rolls-Royce renunță la motoarele termice

Companii auto globale, inclusiv cei de la Rolls-Royce, sunt in plina schimbare catre electrificare. Potrivit CEO-ului Torsten Muller Otvos, produsele Rolls-Royce vor fi echipate cu sisteme de propulsie electrica. In acest sens, compania isi propune ca, pana la sfarsitul deceniului, toata gama sa de masini sa fie alcatuita doar din modele electrice.

Nu este surprinzător faptul că și cei de la Rolls-Royce au luat această decizie, dat fiind că majoritatea producătorilor auto au anunțat deja intenția de a-și electrifica gama de produse. Chiar dacă nu vrem să recunoaștem, trendul principal din industria auto in prezent este electrificarea.

Rolls-Royce a făcut un pas important in direcția propulsiei electrice, prezentând modelul lor Spectre in 2022. Acest model a creat un val de entuziasm in jurul lui la momentul lansării sale și livrările vor începe in ultima parte a acestui an. Prin prezentarea lui Spectre, producătorul britanic a inceput o nouă etapă.

Mai poti sa iti cumperi Rolls-Royce Cullinan, Ghost sau Phantom?

CEO-ul Torsten Muller Otvos a făcut recent un anunț în publicația Car Magazine că "toate modelele viitoare lansate de Rolls-Royce vor fi electrice". Prin urmare, acesta indică faptul că niciun model viitor nu va fi echipat cu sisteme clasice sau hibride de motorizare.

Ce se va intampla cu vehiculele din prezent produce de Rolls-Royce? Acum, producătorul englez oferă modele renumite, inclusiv Ghost, Phantom și Cullinan. Cu siguranță, acestea vor fi disponibile până cel puțin în anul 2030.