brand

Primele imagini oficiale cu Audi Q8 Facelift 2024

Primele imagini oficiale cu Audi Q8 Facelift 2024

Am spionat Q8 facelift încă de la începutul anului, așa că nu este nicio surpriză că Audi este pe cale să prezinte SUV-ul său emblematic actualizat. Prezentată în premieră în mai puțin de două săptămâni, versiunea revizuită este prezentată într-o singură imagine care arată partea din spate familiară, dar acum cu lumini spate actualizate. Ni se spune că farurile au fost și ele modificate, iar cumpărătorii vor putea alege din opțiuni suplimentare de personalizare.

Practic, asta este tot ceea ce Audi este dispus să împărtășească deocamdată. Primele fotografii spion pe care le-am publicat în ianuarie arătau un model S Line mai mic, care avea o grilă frontală redesenată cu elemente în formă de U întrepătrunse. Vorbind de prototipuri, fotografiile spion au dezvăluit că sunt planificate modificări pentru picantul SQ8 și pentru și mai picantul RS Q8, care se așteaptă să reziste cu puterea V8.

Modificări suplimentare la nivelul barelor de protecție sunt, de asemenea, în meniu, dar nimic de care să scrie acasă. De asemenea, nu am conta pe o reînnoire a interiorului, unde actualul Q8 încă arată proaspăt cu configurația sa cu trei ecrane. Fondurile de cercetare și dezvoltare ale Grupului Volkswagen se îndreaptă mai ales către vehiculele electrice în aceste zile, așa că mașinile cu motorină ICE nu vor suferi modificări majore, mai ales pentru un facelift la jumătatea ciclului. De exemplu, VW Touareg, care împarte platforma, a fost revizuit la începutul acestui an fără modificări substanțiale.

Apropo de arhitectura MLB Evo care stă la baza celor două SUV-uri, Porsche Cayenne a trecut și el printr-o actualizare în urmă cu câteva luni, la fel ca fratele pur electric al lui Q8, varianta E-Tron. Q8 este prima și ultima generație a modelului care oferă motoare cu combustie, având în vedere că Audi va introduce doar vehicule electrice începând cu 2026. Între timp, Q7, înrudit mecanic, va primi și el o schimbare de macaz.

Audi Q8 2024 debutează pe 5 septembrie pentru a se confrunta cu BMW X6, recent revizuit.