brand

Porsche Macan EV vine cu HUD cu realitate augmentată și până la trei ecrane

Porsche Macan EV vine cu HUD cu realitate augmentată și până la trei ecrane

Porsche Macan EV, mașina electrică a viitorului, promite să redefinească paradigma autoturismelor electrice prin introducerea unor tehnologii avansate și a unui design interior futurist.

În urma numeroaselor teste și prototipuri pe care le-am văzut în ultimul an, avem în sfârșit ocazia de a arunca o privire asupra designului interior al noii Porsche Macan EV.

Centrul de comandă al mașinii este dominat de trei ecrane de înaltă performanță. În plus, clienții au opțiunea de a adăuga un al patrulea ecran sub formă de un display heads-up cu realitate augmentată.

Acesta transformă parbrizul într-un ecran suplimentar, afișând diverse informații utile, cum ar fi direcția de mers sau distanța față de mașina din față. Cu o suprafață de proiecție de peste 30 de metri în față și o lățime de 87 de centimetri, display-ul oferă una dintre cele mai mari vizibilități disponibile în prezent.

Cu un motor dual care generează aproximativ 600 de cai putere și o baterie de litiu-ion de aproximativ 100 kWh, Porsche Macan EV promite să ofere o autonomie impresionantă și o performanță de top.

Sistemul de navigare al mașinii poate fi actualizat lunar prin intermediul Porsche App Centre, asigurând astfel o funcționalitate optimă. În plus, sistemul este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay.

Porsche a anunțat că Macan EV va fi lansată la începutul anului 2024. Până atunci, ne așteptăm să aflăm mai multe detalii despre spațiul de depozitare și locurile de ședere.

În concluzie, Porsche Macan EV reprezintă un salt uriaș în tehnologia autoturismelor electrice, combinând performanțe de top cu un design futurist și o serie de funcții de ultimă generație. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce alte surprize ne rezervă Porsche în viitorul apropiat.