brand

Porsche Macan EV a fost surprins cu un camuflaj aproape inexistent

Porsche Macan EV a fost surprins cu un camuflaj aproape inexistent

Porsche a testat versiunea electrică a modelului Macan pe drumurile publice în ultimii aproape doi ani, iar acest proces va culmina în cele din urmă cu debutul complet și oficial al vehiculului anul viitor. Totuși, nu trebuie să așteptați până când Porsche va ridica vălul de pe SUV-ul său complet electric pentru a-i vedea designul - un nou lot de fotografii spion arată un prototip al modelului cu aproape niciun camuflaj care îi acoperă exteriorul.

Aceasta este de departe cea mai bună privire pe care am avut-o până acum asupra Macan EV și dezvăluie partea frontală cu faruri asemănătoare cu cele ale lui Taycan. Există o bandă neagră care acoperă mici secțiuni ale blocurilor optice, dar în afară de asta, partea frontală este practic nedeghizată. Secțiunea inferioară a fasciei prezintă o bară de protecție cu formă trapezoidală, forma prelungindu-se în difuzorul inferior al barei de protecție. Deasupra, în cele două colțuri ale barei de protecție, se află o pereche de lumini suplimentare care par să aibă funcție de virare.

Partea din spate are un pic mai multă bandă neagră care acoperă luminile spate, care par a fi conectate de o bară cu LED-uri în mijloc. Există, de asemenea, ceva camuflaj negru pe bara de protecție, dar, în cele din urmă, țevile de eșapament false de sub bara de protecție au dispărut. Unele dintre fotografii arată în mod clar roțile din spate care se orientează în direcția opusă față de cele din față.

Sub piele, Macan EV împarte platforma Premium Platform Electric cu un SUV electric de dimensiuni similare de la Audi. În cea mai puternică versiune a sa, versiunea electrică a lui Macan va avea până la 603 cai putere și peste 1000 Nm de cuplu instantaneu, provenind de la o configurație cu două motoare. Dacă nu sunteți un fan al Porsche-urilor electrice, probabil că veți fi bucuroși să aflați că Macan-ul cu motor cu combustie va rămâne în zonă mai mult timp decât era prevăzut inițial.

În ceea ce privește momentul în care va debuta Macan electric, Porsche vizează o dezvăluire completă în 2024. Trebuie să mai așteptăm câteva luni pentru a afla data exactă a lansării, dar ne așteptăm ca Macan EV să ajungă pe piață undeva pe la mijlocul anului viitor.