brand

Noul Porche Cayenne 2024 a fost lansat în România

Noul Porche Cayenne 2024 a fost lansat în România

Porsche a dezvăluit cu mândrie noua gamă Cayenne 2024 în cadrul unui eveniment de lansare special în România. Aceste vehicule de lux reprezintă o evoluție semnificativă față de modelele anterioare, cu un design exterior remodelat, un interior modernizat și îmbunătățiri substanțiale ale performanței motorului. Cu o gamă largă de opțiuni și tehnologii avansate, noul Porsche Cayenne 2024 promite să ofere o experiență de conducere excepțională pentru pasionații de automobile din România.

Noul Porsche Cayenne impresionează cu un design exterior remodelat, care combină eleganța și sportivitatea într-un mod unic. Farurile Matrix Design LED, acum standard, au o formă mai angulară, conferind mașinii un aspect modern și distinctiv. Capota și aripile au fost redesenate, adăugând un element de agresivitate și stil. În partea din spate, luminile spate uniforme completează aspectul aerodinamic al mașinii. De asemenea, Porsche a introdus trei culori noi pentru acest model: Algarve Blue Metallic, Montego Blue Metallic și Arctic Grey.

Noul Porsche Cayenne 2024 vine echipat cu o gamă variată de motoare care oferă performanțe impresionante. Modelul de bază este propulsat de un motor V6 turbo de 3,0 litri, care generează acum 348 de cai putere și un cuplu motor de 368 de livre-picior. Aceasta reprezintă o creștere semnificativă față de modelul anterior și asigură o accelerație rapidă și o manevrabilitate excelentă pe drumurile din România.

Pentru cei interesați de o opțiune mai ecologică, Porsche Cayenne E-Hybrid este o alegere excelentă. Acest model este echipat cu un V6 turbo și un motor electric mai puternic, care produce un total de 463 de cai putere. Capacitatea bateriei a fost, de asemenea, îmbunătățită, asigurând o autonomie mai mare și posibilitatea de a reîncărca vehiculul într-un timp mai scurt.

Interiorul noului Porsche Cayenne 2024 oferă un nivel superior de confort și tehnologie avansată. Planșa de bord a fost complet reproiectată, oferind un instrumentar de bord digital curbat, de 12,6 inci, care permite șoferului să acceseze toate informațiile importante într-un mod intuitiv. Volanul este dotat cu comenzi pentru a comuta între modurile de afișare, iar o nouă manetă în stânga volanului permite accesul rapid la sistemele de asistență pentru șofer.

Consola centrală a fost, de asemenea, refăcută, oferind un ecran de infotainment de 12,3 inci și butoane capacitive pentru sistemul HVAC. Pentru a asigura conectivitatea și confortul maxim, Porsche a inclus chiar și o tavă pentru telefonul șoferului, cu încărcare inductivă de 15 wați. Pentru pasagerii din spate, există un ecran de 10,9 inci, care le permite să controleze sistemul de navigație sau să se bucure de conținut multimedia fără a deranja șoferul.

Porsche Cayenne 2024 impresionează și prin manevrabilitatea sa excelentă și suspensia avansată. Modelele Cayenne, S și E-Hybrid au fost echipate cu noi amortizoare cu două supape, care oferă o control mai bun al tangajului și ruliului. De asemenea, suspensia pneumatică standard de pe modelul Turbo GT este disponibilă ca opțiune pentru celelalte modele, asigurând o experiență de conducere confortabilă și plăcută în orice condiții de drum.

Noul Porsche Cayenne 2024 reprezintă o evoluție semnificativă în ceea ce privește performanța, designul și tehnologia. Cu o gamă variată de opțiuni de motorizare, tehnologii avansate și un interior luxos, acesta este un automobil ideal pentru pasionații de performanță și lux din România. Cu siguranță, noul Porsche Cayenne 2024 va atrage atenția celor care caută o experiență de conducere excepțională și o imagine deosebită pe șoselele din țară.