brand

Mercedes V-Class / V-Class Marco Polo, Vito / eVito și EQV 2024 au fost dezvăluite

Mercedes V-Class / V-Class Marco Polo, Vito / eVito și EQV 2024 au fost dezvăluite

Mercedes-Benz Vans va inaugura arhitectura sa Van Electric Architecture (VAN.EA) în 2026, dar, între timp, oferă o reîmprospătare a furgonetelor de dimensiuni medii pentru 2024. Clasa V, Clasa V Marco Polo, Vito, e-Vito și EQV primesc actualizări la interior și exterior pentru a rămâne competitive într-un segment dificil. În funcție de nivelul de echipare, unele dintre furgonete au acum numeroase stele cu trei vârfuri încorporate în grilă pentru a reflecta mașinile recente, cum ar fi noua Clasa E.

Apropo de grilă, aceasta are acum un contur cu LED-uri iluminate pe modelele V-Class / V-Class Marco Polo și EQV, în timp ce modelul de lux V-Class Exclusive primește pentru prima dată o stea verticală clasică montată pe capotă. Farurile LED multibeam sunt standard sau opționale, în timp ce stopurile cu LED au fost actualizate cu un contur întunecat. Optați pentru unul dintre modelele Clasa V sau EQV și veți primi ornamente cromate cu inscripția Mercedes-Benz. Completează schimbările de la exterior cinci noi culori de vopsea și mai multe jante din aliaj optimizate pentru aerodinamică, cu dimensiuni de 17, 18 și 19 inci.

Mercedes V-Class / V-Class Marco Polo, Vito / eVito și EQV 2024 au fost dezvăluite

Dacă pășim la interior, toate utilitarele primesc cel mai recent sistem de infotainment MBUX. Vito / eVito are acum un instrumentar de bord color de 5,5 inchi și un ecran tactil de 10,25 inchi, în timp ce V-Class / V-Class Marco Polo și EQV se mândresc cu o pereche de ecrane de 12,3 inchi. O consolă centrală actualizată găzduiește o placă de încărcare wireless opțională și există noi dotări, cum ar fi un volan încălzit, pornire fără cheie, iluminare ambientală cu 64 de culori și iluminare spate atenuată pentru condusul pe timp de noapte.

Pe viitor, Mercedes echipează Clasa V și EQV cu o ușă glisantă pe partea stângă ca dotare standard, în timp ce o frână de parcare electrică este, de asemenea, standard pe versiunile comerciale echipate cu transmisie automată. În altă parte, sistemul Active Brake Assist funcționează acum și într-o intersecție și puteți comanda faruri LED Multibeam adaptive cu 84 de LED-uri reglabile individual. Camionetele de dimensiuni medii primesc un pachet de parcare modernizat cu o cameră de 360 de grade și un asistent de manevră pentru remorcă pentru vehiculele echipate cu un dispozitiv de prindere a remorcii și transmisie automată.

Marca germană de lux descrie furgonetele actualizate ca fiind un pas intermediar pe drumul către electrificarea completă. Mercedes-Benz Vans preconizează că vehiculele electrice vor reprezenta mai mult de jumătate din totalul vânzărilor până la sfârșitul deceniului.