brand

Primele imagini cu Mercedes GLS facelift

Primele imagini cu Mercedes GLS facelift

O nouă imagine teaser a fost dezvăluită pentru Mercedes Clasa GLS facelift, prezentând un aspect împrospătat.

Mercedes-Benz a început să ofere o imagine a clasei GLS actualizate. Constructorul auto german a postat pe Twitter o fotografie obscură a SUV-ului cu șapte locuri, oferindu-ne o primă imagine oficială, deși încă acoperită de un văl misterios.

Noul Mercedes GLS va avea un stil reînnoit, un software actualizat și modificări ale echipării, așa cum era de așteptat. Imaginea teaser prezintă doar o versiune umbrită a părții frontale, deși farurile par a fi similare cu cele ale actualului GLS. Acestea sunt toate informațiile pe care Mercedes le-a făcut publice și sunt valabile pentru întreaga gamă GLS.

În 2020, SUV-ul emblematic Mercedes GLS a debutat în cea de-a treia generație. În ciuda faptului că o reîmprospătare la jumătatea ciclului are loc de obicei după patru ani, constructorul auto german o ia încet de data aceasta. Cu toate acestea, un prototip a fost observat, oferindu-ne un indiciu despre cum ar putea arăta versiunea actualizată.

Fotografiile spion sugerează că exteriorul SUV-ului nu a fost modificat drastic. În ciuda adăugării unor bare mai groase în secțiunea inferioară a barei de protecție față, designul general a rămas același.

Cele mai recente fotografii spion ale lui AMG 63 dezvăluie partea din spate parțial ascunsă de zăpadă și gheață, ceea ce face dificilă identificarea oricăror modificări. Totuși, există semne că sub banda de mascare care leagă luminile spate ar putea fi amplasată o bandă LED.

Este demn de menționat faptul că multe dintre modificările aduse cabinei sunt anticipate, deși detaliile exacte ale ungerii nu au fost încă divulgate. Totuși, nu este probabil ca în această zonă să aibă loc schimbări revoluționare.

Mercedes a anunțat că gama GLS facelift va fi dezvăluită oficial pe 4 aprilie 2023. Versiunea AMG a mașinii este așteptată să fie lansată mai târziu, probabil ca model din 2024.