brand

Kia oferă posibilitatea actualizărilor software “over-the-air” pentru întreaga gamă de modele

Kia oferă posibilitatea actualizărilor software “over-the-air” pentru întreaga gamă de modele

Proprietarii celor mai recente modele Kia pot beneficia de acum mai rapid și mai ușor de cele mai recente funcții de infotainment, datorită noii funcționalități “over-the-air” (OTA). Disponibilă pentru toate modelele Kia începând cu anul de producție 2022, funcționalitatea OTA va oferi acces de la distanță, wireless, la actualizările de navigație și infotainment. Astfel, pentru a actualiza software-ul automobilului, clienții nu mai trebuie să descarce manual pachetul de date prin portalul oficial „Kia Navigation Updater Portal” sau să viziteze un dealer Kia.

Cea mai recentă tehnologie OTA este disponibilă pentru toate modelele Kia MY22 și toate modelele ulterioare în țările care acceptă Kia Connect din Europa. Aceasta va oferi acces ușor la actualizările pentru sistemul de navigație al automobilului și pentru unitatea principală de infotainment și va rezolva eventualele erori software. Prima actualizare OTA Kia va oferi o serie de îmbunătățiri specifice, inclusiv o nouă temă ECO Design pentru modelele de automobile electrice care anterior era disponibilă doar pentru Kia EV6, noi melodii Sounds of Nature și control îmbunătățit al climatizării pentru habitaclu și scaune.

Funcționalitatea OTA oferă confort suplimentar clienților și, de asemenea, îi va ajuta să economisească timp, deoarece sistemele de navigație și infotainment sunt actualizate automat – nu este necesară nicio altă acțiune. Acesta este doar un exemplu al modului în care Kia stabilește baza pentru o experiență conectată îmbunătățită, oferind clienților săi cea mai avansată tehnologie.