brand

Noua Genesis G80 EV Magma - o super-berlină complet electrică

Noua Genesis G80 EV Magma - o super-berlină complet electrică

La Salonul Auto de la Beijing, Genesis a dezvăluit noua piață chineză Electrified G80 împreună cu ultima mașină de performanță a firmei coreene - conceptul G80 EV Magma.

"Genesis a dezvăluit conceptul GV60 Magma luna trecută la Salonul Auto de la New York, unde a lansat oficial divizia sa de mașini de performanță Magma."

Conform Genesis, programul Magma este conceput pentru a "redefini limitele performanței și luxului, cu scopul final de a dezvolta o variantă Magma de înaltă performanță pentru fiecare model existent în gama". Asta sugerează că mai multe modele Magma ar putea fi pe drum pentru G70 Shooting Brake și posibil chiar pentru sedanul de top G90.

Detaliile tehnice pentru G80 EV Magma nu au fost dezvăluite, dar ne așteptăm la un tren de rulare cu două motoare, posibil utilizând aceeași baterie de 87,4kWh ca G80 Electrified standard, dar ajustată mult peste puterea de 364bhp și cuplul de 700Nm al acelei mașini. Genesis s-ar putea întoarce la compania sa mamă Hyundai - care a reușit să extragă 641bhp de la noul dual-motor Ioniq 5 N.

Există o grilă frontală nouă, arce de roată mai largi și un bara spate remodelată. Pentru a-i oferi mai multă prezență pe drum G80 EV Magma este coborâtă și există o configurare dezordonată a roților de 21 de inch - echipate cu fațade de stil turbina retro. Suspensia a fost ajustată pentru utilizare pe pistă și există frâne mai mari față și spate.

Un spoiler lip a fost adăugat la portbagaj, lucrând în conjuncție cu un nou difuzor. În interior, există tapiserie Alcantara cu piele capitonată și țesătură din fibră de carbon albastră.