brand

DS Automobiles prezintă colecția Esprit De Voyage cu DS 4, DS 7

DS Automobiles prezintă colecția Esprit De Voyage cu DS 4, DS 7

Înființată ca marcă de sine stătătoare în 2014 de către Grupul PSA, DS Automobiles face parte în prezent din marea familie Stellantis. Aceasta se adresează clienților mai tineri, cu un gust pentru vehicule elegante și stilate, iar cu prima sa serie Collection, marca franceză ridică abordarea bazată pe design la noi niveluri cu așa-numitul Esprit de Voyage, care se traduce din franceză prin Spirit of Travel. Noua linie de modele în ediție specială va include modelele DS 4 și DS 7, care vor fi vândute în cursul acestui an pe patru continente din întreaga lume.

Inspirate de industria modei și de mișcarea Haute Couture - un subiect despre care am vorbit la începutul acestei săptămâni cu Rolls-Royce Syntopia (prea multă modă în industria auto în ultima vreme?) - noile modele Collection vin cu îmbunătățiri stilistice și mai multe echipamente standard. Începând cu DS 4 Esprit de Voyage, acesta se bazează pe DS 4 Rivoli și are o nouă combinație de culori mai luminoase la interior, cu scaune din piele de grâu și ornamente Granite Grey cu un tablou de bord din piele Nappa. Semnătura Esprit de Voyage se regăsește pe pragurile ușilor, în timp ce marginile covorașelor sunt de culoare gri care se potrivește cu noile tușe din habitaclu.

La exterior, crossoverul are o grilă neagră lucioasă între farurile matrix LED, îmbunătățită cu elemente cromate. Același tratament negru lucios se regăsește și pe ancadramentele geamurilor și pe bagheta portbagajului, în timp ce jantele de 19 inch cu tăiere diamantată au un finisaj gri antracit mat.

Modelul mai mare DS 7 urmează aceeași rețetă de design. Bazându-se din nou pe echiparea Rivoli, vehiculul primește un tablou de bord îmbrăcat în piele, același tratament din piele fiind aplicat și pe panourile ușilor. Tema de design continuă pe pragurile ușilor din față și pe logo-uri, precum și pe carcasele oglinzilor retrovizoarelor exterioare cu finisaj special. Inscripția Esprit de Voyage poate fi observată pe portiere și pe carcasele oglinzilor retrovizoarelor exterioare, unde a fost aplicată cu ajutorul unui model special gravat cu laser. DS 7 se deplasează pe jante speciale de 19 inch, denumite Oyama.

DS Automobiles acceptă deja comenzi pentru noile modele Collection acasă, în Franța. Ambele modele pot fi comandate cu sistemul de propulsie hibrid plug-in al mărcii, DS 7 fiind disponibil în versiuni standard și AWD ale acestei motorizări. Alternativ, sunt disponibile și motoarele tradiționale turbo pe benzină și diesel.