brand

Brabus transformă popularul SUV Mercedes într-o mașină de neuitat: GLC X 254

Brabus transformă popularul SUV Mercedes într-o mașină de neuitat: GLC X 254

Brabus, cunoscuta companie germană de tuning, nu este renumită pentru subtilitate. În schimb, ea este cunoscută pentru transformarea mașinilor Mercedes în modele mai rapide, mai zgomotoase și mult mai atractive. Ultima creație care a ieșit din atelierele Brabus este GLC X 254, bazat pe SUV-ul de familie de la Mercedes, GLC.

Brabus are obiceiul de a lucra cu cele mai extreme variante AMG 63 (și acum câteva modele Smart complet electrice). Totuși, GLC X 254 este bazat pe GLC 300, deoarece varianta fierbinte 63 a modelului actual nu este încă de vânzare. GLC este una dintre cele mai populare mașini ale brandului, dar nu vă faceți griji, Brabus a luat măsurile necesare pentru a se asigura că GLC X 254 nu va fi confundat cu modelul Mercedes.

În ceea ce privește designul, GLC X 254 beneficiază de ornamentele tipice ostentative pe care le vedem pe modelele Brabus. În acest sens, există o insignă "B" pe grilă în locul stelei cu trei puncte, și roți forjate gigantice de 22 de inch, care înlocuiesc elementele de 20 de inch de pe GLC 300 AMG Line. Mai sunt și inserții de fibră de carbon în barele de protecție din față și din spate, o bară de protecție spate negru mat, și inscripții "Brabus" în întreaga mașină. Brabus susține că spoilerul din spate "îmbunătățește și mai mult forța de apăsare, oferind o stabilitate excelentă la viteze mai mari".

Modificările se extind și la interior, unde GLC X 254 beneficiază de pedale de aluminiu, plăcuțe de prag Brabus iluminate și covoare Brabus. GLC X 254 folosește "Upgrade-ul de performanță Brabus PowerXtra B30", care crește puterea motorului pe benzină de 2.0 litri de la 258 CP la 300 CP și îmbunătățește cuplul cu 50 Nm, ajungând la 450 Nm.