brand

Topul celor mai spectaculoase mașini produse de Mercedes-Benz după anul 2000

Topul celor mai spectaculoase mașini produse de Mercedes-Benz după anul 2000

Mașinile produse de Mercedes Benz sunt esența luxului și simbolizează succesul. De-a lungul ultimele două decenii, producătorul german a creat câteva mașini uimitoare care nu numai că ne-au tăiat respirația, dar ne-au furat și inimile. Am creat o listă cu ceea ce considerăm noi, echipa cauțimașină.ro cele mai bune mașini lansate după anul 2000.

Mercedes SLS AMG

Această interpretare modernă a clasicului model lansat în anul 1954, 300SL Gullwing, a luat cu asalt piața. A fost văzut ca o capodoperă a ingineriei și când a fost dezvăluită pentru prima dată în anul 2009, a fost mașina deceniului pentru orice fan Mercedes.

V8 de 6,2 litri produce 563 de cai putere, iar cutia de viteze cu 7 trepte te duce de la 0 la 60 în doar 3,8 secunde. Această mașină nu este doar un omagiu adus marelui 300S, cu un omagiu adus tuturor versiunilor AMG lansate înainte.

Mercedes E63 AMG

Aceasta este o mașină care îți arată cât de ușor pot Mercedesurile și AMGurile să ofere șoferilor lor un salon care emană un lux deosebit. V8-ul din mașină produce un total de 518 CP și ca să ajungă de la 0 la 60 în puțin peste 4 secunde. Mașina este atât de discretă la exterior, dar în același timp este extrem de luxoasă la interior, ceea ce o face o alegere perfectă pentru orice iubitor de Mercedes.

Mercedes Benz CLS

Când vine vorba de mașini de lux de modă veche, nu există multe exemplare care să poată concura cu CLS. Acesta a fost creat pentru directorul conștient de trenduri, care caută mereu să pornească într-o nouă aventură. V6 de 3 litri produce doar 224 CP, dar este mai mult decât suficient pentru a te duce oriunde ai nevoie în cel mai luxos mod posibil.

Mercedes SLK 171

Aceasta este una dintre cele mai interesante mașini din lista noastră, nu doar pentru că a fost creată de Mercedes, ci pentru caracteristicile sale greu de găsit la alte mașini din categoria sa. SLK 171 este de fapt o versiune actualizată a modelului 170 din 1996, cu partea din față inspirată de mașinile de Formula 1. De asemenea, caroseria sa rigidă retractabilă au transformat-o într-una dintre cele mai bune decapotabile de pe străzi, perfecte pentru a fi conduse pe toată durata anului, indiferent de vreme. Motorul de 166 CP era perfect în 2004, atunci când s-a arătat în toată splendoarea lui pentru prima oară și încă este și acum.

Mercedes Clasa E W211

Un W210 cu multe îmbunătățiri, acest Mercedes E-Class a ajuns direct la inimile a mii de iubitori de mașini din întreaga lume. El este probabil una dintre cele mai reprezentative mașini create de Mercedes vreodată, oferind șoferului sentimentul că este la volanul unui bolid de lux în toată regula. Disponibil atât ca sedan, cât și ca Coupe, W211 este echipat cu motoare de diferite capacități cuprinse între: 2,6 și 6,2 litri.

Mercedes CL203 SportCoupe

În 2001, Mercedes a început să producă modelul CL203 SportCoupe. Aceasta a fost mașina ideală pentru toți tinerii profesioniști, mașina cu care demonstrai că te afli în plină ascensiune din punct de vedere profesional. Mercedes CL203 SportCoupe este o mașină mică, cu un motor pe măsura sa și nicidecum un cal de curs nărăvaș. Motorul său V6 de 2,5 litri produce în jur de 200 CP, dar la performanțe, per total, rămâne destul de modest, exact așa cum trebuie să fie o mașină cuminte de oraș.

Mercedes S600

Această limuzină de lux a dat a dat tonul la capitolul eleganță în domeniul automobilelor încă de acum 60 de ani. Actualizarea din 2005 i-a oferit un aspect complet nou, asemănător mai mult cu o versiune mai evoluată a unui Mercedes standard. Din multe puncte de vedere, S600 poate că nici nu este o banală mașină de condus, ci una în care să fii purtat acolo unde îți dorești de către un șofer care să stea mereu la dispoziția ta. Poți cere aproape orice de la motorul său diesel de 2,1 litri și cu o versiune AMG de 6,2 litri, iar cel mai probabil vei și obține.