brand

Top 5 SUV-uri practice și ieftine pe care ar trebui să nu le ratezi

Top 5 SUV-uri practice și ieftine pe care ar trebui să nu le ratezi

SUV-urile sunt la mare căutare inclusiv pe piața din România. Vrem mai mult spațiu, mai mult confort și eventual mai multă siguranță iar gama producătorilor auto este una extrem de variată.

Să cumperi un SUV nou poate fi o investiție destul de mare dar din fericire există posibilitatea de a achiziționa mașini de acest tip foarte bune în variant second hand.

Am interogat platforma noastră cautimasina.ro și am ales 5 modele de SUV-uri practice și ieftine care nu îți vor afecta prea mult bugetul. Chiar dacă nu sunt ultimele variante apărute pe piață, își vor face treaba foarte bine și nici nu costă mai mult de 8500 de euro.

Nissan Qashqai este un SUV perfect pentru oraș și extrem de popular printre șoferi. Compact, cu un design care atrage atenția, disponibil în mai multe configurații de locuri, acest model este o variantă bună dacă nu vrei ceva foarte pretențios. Motoarele sunt de asemenea economice și anumite modele au opțiuni care sigur îți vor plăcea: navigație, trapă panoramică sau scaune încălzite.

Volvo XC90 este un model fiabil, cu performanțe bune, economic dar și extrem de sigur, brandul fiind cunoscut pentru această caracteristică la nivel mondial. Un model din 2006 costă undeva la 8.000 de euro și chiar dacă ai spune că este destul de vechi, dacă găsești unul bine întreținut, nu o să mai ai nevoie de altceva. XC90 este potrivit și pentru oraș dar are performanțe bune și pentru off road. Nu mai amintim de confort și spațiu care sunt la cote înalte.

Volkswagen Touareg este unul dintre cele mai populare SUV-uri de la noi din țară, mai ales în variantă second hand. SUV-ul este consacrat pentru abilitățile sale și pentru dotările pe care le are. Un model din 2008 costă undeva între 6.000 și 7.000 de euro.

BMW X5 este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri, cei de la BMW făcând o treabă excelentă cu acest model. Există multe modele second hand disponibile pe care le poți cumpăra chiar din România la prețuri chiar accesibile. Un model din 2006 costă cam 7.000 de euro.

Audi Q7 nu putea lipsi din topul nostru. Modelul de clasă mare de la Audi oferă mult spațiu mai ales pentru cei care au familie, un portbagaj spațios și un motor puternic. Un model din 2006 costă chiar mai puțin de 7.000 de euro.