brand

Top 5 cele mai tari SUV-uri din 2023

Top 5 cele mai tari SUV-uri din 2023

An de an, producătorii auto adaugă în gamele lor și modele de SUV-uri, mai ales că șoferii au o preferință deja clară pentru acest tip de mașini.

Se pare că și 2023 va fi destul de spectaculos din punct de vedere al lansărilor de SUV-uri, însă unele dintre ele se fac deja remarcate din fotografiile și caracteristicile apărute în mediul online.

Pentru materialul de astăzi, am selectat 5 dintre cele mai tari SUV-uri pe care le poți vedea anul acesta. Verifică și platforma noastră cautimasina.ro pentru a vedea cele mai multe oferte de vânzare și cele mai bune prețuri.

Dacia Duster 3

Din informațiile apărute, următoarea generație a lui Duster se pare că va veni cu câteva schimbări importante și un look actualizat: o lungime mai mare decât modelul actual, un sistem de infotainment nou și un sistem de tracțiune integrală care s-ar baza pe un motor electric pentru a furniza energie roților din spate. Noul Dacia Duster 3 urmează să fie prezentat la finalul lui 2023.

Peugeot 3008 ”3”

Din imaginile prezentate până acum putem descoperi un 3008 redesenat ce insipiră mai multă forță, dinamism dar și finețe în același timp. Semnatura sa luminoasă este la fel ca la generația anterioară, cu faruri LED, iar în spate ne putem astepta la noi blocuri optice 3D. Personalitatea sa puternică va fi marcată printr-un design și mai sculptat și va avea și semnături luminoase laterale și mai spectaculoase. În interiorul cabinei, tabloul de bord i-Cockpit va avea un ecran tactil de infotainment și mai mare, un grup de instrumente 3D reproiectat și materiale de calitate premium peste tot.

Toyota C-HR 2023

Cu un design puternic, captivant și nonconformist, Toyota C-HR iese în evidență. Se pare că pentru noua generație este pregătit un design și mai îndrăzneț și un profil coupe si mai dinamic.

Jeep Avenger

Primul model electric al mărcii, Jeep, Avenger are 156 CP și poate parcurge până la 400 de kilometri autonomie cu o singură încărcare (ciclu WLTP).

La exterior, Avenger mizează pe un design contemporan cu o grilă frontală cu 7 fante, aripi evazate, pasaje de roată trapezoidale, jante de 18 inch, faruri încapsulate și scuturi de protecție realizate din polimer.

La interior este pregătit un ecran central de 10.25 inch, instrumentar de bord complet digital, cu display de 7 sau 10.25 inch, spații de depozitare frontală care însumează 34 de litri, scaune cu tapițerie din piele și lumină ambientală.

Honda e-SUV

Honda va lansa trei noi modele electrificate în Europa începând cu 2023, inclusiv un SUV mic complet electric. Lui i se vor alătura un SUV hibrid plug-in mai mare și versiuni hibrid și plug-in hybrid ale CRV.

Deocamdată sunt puține detalii, dar Honda a spus că primul său SUV electric este destinat în mod special familiilor care doresc să-și cumpere primul vehicul complet electric.