brand

Top 5 cele mai ieftine SUV-uri și crossover-uri pe care le poți cumpăra în 2022

Top 5 cele mai ieftine SUV-uri și crossover-uri pe care le poți cumpăra în 2022

Mașinile cu garda mai înaltă la sol cum sunt SUV-urile și crossover-urile parcă ne cam fac cu ochiul în ultimul timp. Mai comode, mai spațioase și cumva prezentând mai multă siguranță, autoturismele din această categorie sunt din ce în ce mai căutate de către șoferi.

Și cum mitul că acestea sunt mult mai scumpe decât sedanurile și mașinile mici e de mult timp depășit, specialiștii noștri îți propun azi un top cu cele mai ieftine SUV-uri și crossover-uri pe care le poți cumpăra în 2022.

Verifică cele mai bune oferte de mașini noi și second hand și pe platforma noastră, cautimasina.ro, singura din România unde ai în același loc toate anunțurile cu vânzări auto publicate în peste alte 160 de site-uri de profil.

5. Fiat Panda – de la 15.714 euro + TVA

Da...Panda este acum și în variantă de off road cu adevărat cu diferențial blocabil electronic și unghiuri de trecere care chiar impresionează.

Stă destul de bine și la dotări: •Oglinzi exterioare reglabile electric, cu degivrare • Radio cu Bluetooth, touchscreen de 7”, Apple Carplay/Android Auto • Proiectoare de ceata • Climatizare automata • Volan si schimbator imbracate in piele • Bare longitudinale pe plafon specifice Cross • Kit estetic exterior specific Cross • Airbag-uri laterale • Scaun sofer reglabil pe inaltime • Hill Descent Control • Senzori de parcare • Jante din otel de 15” cu design Cross cu pneuri de 175/65 R15 • Carcase oglinzi retrovizoare in culoarea caroserie

4. Dacia Duster – de la 15.300 euro

Design iconic, look și mai modern. Noul Duster își reafirmă statutul de SUV veritabil. Grila frontală redesenată întărește caracterul său aventuros, adăugând un plus de personalitate. Blocurile optice integrează lumini de zi în formă de „Y”, cu tehnologie LED atât pentru față, cât șipentru spate, pentru mai multă eficiență și siguranță la drum. Motorul turbo de 1,33 l este puternic și economic, direcția e ușoară, iar garda la sol, de 21,7 cm, te ajută să parchezi fără emoții pe bordură. Iar dacă situația o cere, poți opta fie pentru versiunea cu transmisie automată EDC, fie pentru cea cu tracțiune integrală și diferențial blocabil.

3. Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 – de 13.650 euro

Este un crossver robust și versatil cu un profil impresionant, linii orizontale fluide, o nouă semnătură luminoasă LED în formă de Y și gardă la sol înălțată. Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet revizuit, afișând un stil de veritabil crossover. Bucură-te de un interior funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.

2. Suzuki Ignis Hybrid 12 V – de la 13.270 euro cu TVA

Oriunde te uiți, orice detaliu observi, totul îți stimulează simțurile. De la conceptul de design, până la funcționalitate, totul este iconic în sensul pur. Noul IGNIS este crossover-ul urban care îți aprinde simțurile.

La exterior are un stil de crossover în conceptul „Simplu și Iconic“. Esența designului stă în a face o impresie puternică încă de la prima vedere, în timp ce sunt menținute și elementele componente specifice, tradiționale, cum ar fi liniile, suprafețele și curbele extrem de simple.

1. Kia Stonic – de la 13,204 euro cu TVA

La acest preț îți poți lua varianta 1.2 MPi 5MT URBAN cu reducere și prin Programul Rabla.

Stonic este extrem de sigur și stabil și se poate conduce mai ”agresiv” ca niciodată. Motorul cu patru cilindri are 1200 cm3. Este de asemenea extrem de fiabil și se conduce ușor prin oraș.