brand

Cele mai bune 3 mașini electrice de la Audi

Modelele Audi e-tron sunt o trupă de șoc, o grupă mulți talentată, care se potrivește oricărui stil de viață. Hai să ne uităm mai departe la trei modele Audi, complet electrice care te vor convinge să renunți la benzină și să accesezi chiar acum motorul de căutare cauțimașină.ro în căutarea modelului preferat.

Cele mai bune 3 mașini electrice de la Audi

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron este un SUV electric, ideal pentru cuplurile fără copii sau doar cu o singur mititel. El are un aspect elegant. Exteriorul îți ia ochii de la prima privire, dar nici interiorul nu este deloc de neglijat. Așezat pe o platformă nouă, reproiectată de la zero pentru a prelua un grup motopropulsor electric cu baterie, Q4 e-tron beneficiază de roți fixate în cele mai îndepărtate colțuri ale vehiculului și de o baterie modestă ca dimensiuni fixată direct în podea, toate acestea permițând crearea unui spațiu interior mai generos decât la alte modele.

Mai compactă decât luxosul e-tron Sportback, cabina lui Q4 e-tron este mai mare decât SUV-urile Audi pe benzină de dimensiuni similare, cum ar fi Audi Q5. Faptul că nu are un motor cu ardere înseamnă că există mai mult spațiu în interior. De asemenea, această mașină este ideală nu doar pentru familiști, ci și pentru șoferii la început de datorită vizibilității excelente și manevrabilității sale.

În ceea ce privește manevrarea, nu se poate nega caracterul lin, ușor, dar dinamic al lui Q4 e-tron. Asistența de direcție progresivă, sensibilă la viteză, răspunde ușor și cu precizie chiar și la incomodele sensuri giratorii.

Cele mai bune 3 mașini electrice de la Audi

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron este o mașina electrică Audi „originală”, iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, te invităm să mergi la un dealer autorizat și să arunci o privire. Te vei îndrăgosti de el pe loc deoarece nu este cu nimic diferit față de orice altă supermașină, dar spre diferență de acestea este și foarte blând cu mediul înconjurător,

Designul acestui automobil este impecabil atât la exterior cât și în interior. Salonul său este plin de ecrane tactile care domină tabloul de bord. Acestea, împreună cu cadranele digitale Virtual Cockpit, îți dau imediat sentimentul că ai de-a face cu un automobil pregătit pentru un tur de de forță tehnic. Climatizarea și alte aspecte care țin de confortul cabinei sunt accesate prin intermediul ecranului inferior al e-tron, în timp ce funcțiile de bază multimedia și de navigație prin satelit sunt găzduite în ecranul superior. În utilizarea zilnică, este logic să ai aceste funcții pe ecrane separate, astfel încât să deții un control total asupra temperaturii, încălzirii scaunelor și multe altele, fără a fi nevoie să închizi navigarea sau alte informații afișate pe ecran.

Cele mai bune 3 mașini electrice de la Audi

Audi e-tron GT quattro

Nici nu știm cum să descriem mai bine Audi e-tron GT quattro pentru că ar fi corect s-o numim și super mașină, și salon executiv și limuzină și toate la un loc pentru că asta i s-ar potrivi de fapt cel mai bine.

Dintre toate cele trei modele prezentate aici, Audi e-tron GT quattro este cea mai încăpătoare și oferă performanțe uimitoare pentru o mașină electrică. În primul rând, ea dispune de o tehnologie de încărcare disponibilă doar la mașinile electrice de prestigiu, lucru pentru care iese ușor în evidență față de alte modele din clasa sa de preț și cu caracteristici similare. Pe locurile din spate ea oferă suficient spațiu pentru doi adulți care vor să stea confortabil, iar portbagajul este și el surprinzător de mare, oferind un spațiu generos de depozitare a lucrurilor transportate.

Cu motoarele sale electrice duble și transmisia electrică quattro, e-tron GT quattro are o putere de până la 530 CP și ajunge de la 0 la 100 de km pe oră în doar 4,1 secunde. Și aici ne referim doar la modelul standard deoarece RS e-tron GT are o putere de până la 646 CP și ajunge în doar 3,3 secunde de la 0 la 100 km pe oră.

Este distractiv de condus și în viraje întrucât virează și accelerează asemănător cu o mașină sport. Cu toate acestea, atunci când naveta devine obositoare, suspensia cu control al amortizoarelor te ajută să faci față mai ușor drumului.