brand

Îți dorești un SEAT? Vezi ce anunțuri de vânzare sunt pe CautiMasina.ro

Îți dorești un SEAT? Vezi ce anunțuri de vânzare sunt pe CautiMasina.ro

SEAT este un constructor spaniol de automobile, înființat în 1950 cu sprijinul Fiat, aflat în prezent în portofoliul grupului Volkswagen

Primul automobil ieșit de pe bandă a fost consemnat la data de 13 noiembrie 1953. Inițial, SEAT producea modele Fiat sub emblemă proprie, modele care aveau diferențe vizuale minime față de produsele companiei mamă. SEAT Panda se baza pe Fiat Panda iar SEAT 600 pe Fiat 600. SEAT a fost prima mașină pentru multe familii spaniole și a devenit un simbol al „Miracolului economic spaniol”. După retragerea constructorului italian, primul automobil apărut sub noua emblemă SEAT a fost Ronda.

Ulterior, grupul Volkswagen a devenit acționar majoritar în 1986 și acționar unic al companiei în 1990.

Astăzi, SEAT promovează o imagine tinerească prin mașini sport ca Ibiza și Leon.

Dacă ești interesat de SEAT, iată de modele poți găsi în anunțurile de vânzare pe care le vei găsi pe cautimasina.ro, atât în secțiunea de mașini noi, cât și second hand: Alhambra, Altea, Arona, Arosa, Ateca, Cordoba, Exeo, Ibiza, Inca, Leon, Tarraco, Toledo.

Cum găsești modelul de SEAT dorit pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din platformă, completează criteriile care te interesează (model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului) și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare pentru modelele SEAT disponibile în acel moment pe piața.

Pentru că știm că procesul decizional de a cumpăra o mașină, fie ea nouă sau second hand, este unul care necesită multă atenție, pe cautimasina.ro vei găsi mai mult decât o descriere tehnică a mașinilor.

Ai posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de a vedea dacă kilometri numărul de kilometri este cel real sau dacă mașina a fost implicată în vreun accident rutier.

De asemenea, în secțiunea Evaluează poți afla dacă prețul pentru modelul găsit de tine se încadrează în media pieței, sau dimpotrivă este mai mare sau mai mic.

Poți vedea și deprecierea în timp a modelului ales de tine, ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație sau puterea motorului.