brand

(P) Avantajele rulatelor Mercedes-Benz Certified de la Auto Schunn Romania

(P) Avantajele rulatelor Mercedes-Benz Certified de la Auto Schunn Romania

Achiziția unui autovehicul nou este un pas important atunci când ai o afacere sau pur și simplu ai nevoie de o mașină nouă, pentru tine și familia ta.

Achiziția unui autovehicul nou este un pas important atunci când ai o afacere sau pur și simplu ai nevoie de o mașină nouă, pentru tine și familia ta. Piața auto este astăzi foarte bine dezvoltată, iar ofertele de mașini noi sau autoturisme rulate sunt numeroase. Dacă nu te poți decide ce anume vrei să cumperi, te poți adresa profesioniștilor de la www.auto-schunn.ro, dealer auto - reprezentanțe auto noi și rulate în : Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Specialiștii Auto Schunn îți vor prezenta avantajele achiziției unor vehicule rulate Mercedes Benz Certified, atent verificate și garantate, beneficiind de calitatea excelentă oferită de vehiculele de la Mercedes România.

De multe ori este foarte avantajos să alegi un vehicul rulat mai ales atunci când este vorba de un automobil Certified rulat, marca Mercedes.

În primul rând trebuie menționat că oferta Auto Schunn cuprinde diferite modele de autovehicule produse de Mercedes, cu un rulaj de maximum 150.000 km și cu vechimea de cel mult 6 ani.

Autovehiculele Mercedes Benz Certified rulate parcurg o inspecție tehnică deosebit de minuțioasă dedicată special automobilelor second hand, respectând strict regulile și normele impuse de Mercedes. Deși second-hand, aceste automobile rulate demonstrează o stare tehnică excelentă și un aspect estetic impecabil, oferind cumpărătorului plăcerea similară cu achiziția unui automobil nou. În plus, garanția oferită de Mercedes, prin dealerul autorizat Auto Schunn, conferă încredere, siguranță și certitudinea unei achiziții absolut corecte.

Garanția europeană de 24 de luni asigură cumpărătorul de acoperirea asigurării exact ca în cazul unui autovehicul nou, reparații de calitate cu piese originale Mercedes-Benz în centre de service autorizate. Această garanție poate fi transferată în anumite condiții și către proprietarul următor. Reviziile gratuite de care beneficiază autoturismele Mercedes Benz Certified rulate cuprind 6 luni de la momentul achiziției sau o garanție de până la 10.000 km rulaj.

Serviciile de mobilitate constituie un alt avantaj cert pentru un automobil Mercedes Benz rulat Certified. În caz de pană sau situații neprevăzute o asistență rapidă și serviciul mobil pentru clienți sunt de maxim ajutor iar oferirea unor variante de mobilitate alternative de tip taxi tren sau avion înseamnă o soluție excelentă într-o împrejurare dificilă.

Autovehiculele Mercedes Benz Certified oferă garanția unor verificări minuțioase în peste 200 de puncte de inspecție realizată de către specialiști autorizați de Mercedes. Starea tehnică impecabilă a vehiculului este datorată unor intervenții de service de calitate, folosind piese originale Mercedes, pentru a păstra performanțele excelente ale automobilului. Rulajul real al oricărui autovehicul rulat Certified este verificat de asemenea de către tehnicienii Auto Schunn, iar istoricul mașinii este demonstrat clar de documente justificative : reparații și revizii, mentenanță, înlocuire piese și componente folosind doar piese originale. Universul fascinant al opțiunilor sistemului de infotainment Mercedes Me este la dispoziția oricărui client care achiziționează un autoturism Mercedes-Benz Certified.

De asemenea, cumpărătorii au posibilitatea să aleagă mașina dorită folosind opțiunea de test drive. În centrele de vânzări Auto Schunn pot fi testate cu programare, la termen de 24 de ore, oricare din autoturismele Mercedes Benz cuprinse în categoria Certified rulate. Se poate solicita inclusiv schimbarea autoturismului achiziționat, în termen de maxim 10 zile de la livrare, cu un alt vehicul cu valoare similară sau superioară.