brand

Cel mai nou SUV electric de la Mercedes Benz a fost lansat pe 16 octombrie

Cel mai nou SUV electric de la Mercedes Benz a fost lansat pe 16 octombrie

Anul acesta producătorii auto ne-au încântat cu lansările lor spectaculoase, mai ales cele din categoria de mașini electrice.

Deja aproape ne-am obișnuit că electric nu mai înseamnă neapărat doar mașini de oraș, micuțe și care se strecoară ușor prin aglomerație. SUV-urile impunătoare au adoptat rând pe rând noile tehnologii și producătorii de top au adăugat în gamele lor astfel de modele.

Cea mai nouă astfel de lansare a fost lansat pe 16 octombrie, Mercedes EQE SUV, un nou SUV cu 0 emisii dar și unul din cele mai așteptate modele ale acestui final de an. Acesta este cel de-al patrulea model al mărcii germane care va fi construit având la bază platforma EQ EV.

Motorizarea de care va dispune EQE SUV va fi alcătuită din 2 unități electrice în versiunea de performanță AMG, una pentru fiecare punte. De asemenea, viitorul model va beneficia de tracțiune integrală variabilă.

Cel mai nou SUV electric de la Mercedes Benz a fost lansat pe 16 octombrie

EQE SUV va avea niște roți spate direcționale și un design interior și exterior unic.

Din pozele oferite publicității acum 2 săptămâni, se pare că cei de la Mercedes au folosit și pe acest model la interior materiale și finisaje de cea mai bună calitate.

Noul EQE SUV va beneficia de sistemul MBUX Hyperscreen care unește trei display-uri într-un singur ansamblu. De asemenea, noul bolid de lux va fi dotat și cu un sistem sonor AMG Sound Experience.