brand

Modelul preferat KIA este pe CautiMasina.ro

Modelul preferat KIA este pe CautiMasina.ro

Fondată în 1944, Kia este cel mai vechi producător coreean de mașini.

Inițial, Kia a fost fondată ca o companie specializată în producerea cazanelor de oțel și a bicicletelor sub marca “Samcholli-Ho”.

Primul motor Diesel coreean este dezvoltat de KIA în anul 1976. Trei ani mai târziu se construiesc sub licenţă PEUGEOT 604 şi Fiat 132. Politica Kia s-a schimbat radical în 1986, când, în parteneriat cu Ford, Kia a demarat producerea de automobile pentru piața locală, dar și pentru export. Printre modelele produse s-au numărat Kia Pride (sora modelului Mazda 121) și Avella (sora modelului Ford Festiva).

Dacă și tu ești interesat de marca Kia, fie că vrei o mașină nouă, fie că vrei una second hand, iată ce modele poți să găsești de cumpărat printre anunțurile postate pe cautimasina.ro: Carens, Carnival, Cee’d, Cerato, Magentis, Niro, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Sportage, Stonic, Venga, Xceed.

Cum găsești modelul preferat Kia pe cautimasina.ro?

Intră pe cautimasina.ro, accesează secțiunea Caută, completează brandul Kia și modelul dorit plus alte criterii esențiale ca: an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului. Cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare cu modele Kia disponibile în momentul căutării tale.

Pentru că știm cât de dificil este de luat decizia de achiziționa o mașină, venim în sprijinul utilizatorilor noștri cu informații în plus pentru fiecare anunț găsit pe platformă.

Poți verifica istoricul autoturismului pentru a fi sigur că acesta nu a fost implicat în accidente, nu a suferit avarii și reparații și că numărul de kilometri prezentat de vânzător este cel real.

De asemenea, poți afla diverse informații despre ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate, cost de întreținere sau notele obținute la standardele de siguranță.

Poți vedea și care este deprecierea în timp a mașinii sau dacă prețul cerut de vânzător este unul corect și se încadrează în media pieței, având la dispoziție o secțiune specială ”Evaluează” prin care afli într-o secundă prețul mediu de piață pentru modelul care te interesează.