brand

Ești fan SUV-uri Mercedes Benz? Trebuie să vizitezi showroom-urile Auto Schunn

Ești fan SUV-uri Mercedes Benz? Trebuie să vizitezi showroom-urile Auto Schunn

Dacă ai în plan achiziția unui SUV Mercedes-Benz și ai nevoie de o echipă profesionistă care să-ți ofere o gamă variată de modele noi și rulate, asistență și servicii profesionale și personalizate, atunci trebuie neapărat să vizitezi showroom-urile Auto Schunn.

Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, este pe piața din România de peste 30 de ani și are un portofoliu divers de autoturisme și SUV-uri marca Mercedes-Benz, noi și rulate de cea mai înaltă calitate și disponibile cu livrare imediată, precum și posibilități de finanțare și servicii post vânzare de service auto și piese Mercedes Benz originale.

În prezent, pe teritoriul României există 5 showroom-uri, în Sibiu, Timișoara, Suceava, Arad și Deva, unde poți beneficia de oferte pentru autoturisme rulate, noi sau Certified, dar și de servicii de reparații și întreținere premiate de Daimler AG pentru înalta calitate. De asemenea, ai la dispoziție un stoc complet de piese auto noi și remanufacturate originale Mercedes-Benz.

În showroom-urile din Sibiu și Timișoara poți achiziționa doar autovehicule rulate, în centrele din Arad, Deva și Suceava, poți cumpăra atât autoturisme noi cât și rulate, iar în centrul din Suceava se vând exclusiv modele rulate Mercedes-Benz Certified.

Vrei să-ți cumperi un SUV de la Mercedes-Benz?

La Auto Schunn România vei găsi întotdeauna cele mai noi modele Mercedes-Benz SUV la prețuri avantajoase și cu livrare imediată.

Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA înseamnă luxul emblematic al mărcii, performanță, eficiență și inovație într-un singur pachet. Ai posibilitatea de a alege între o varietate de modele, inclusiv Mercedes-AMG GLA, care oferă o experiență de condus uluitoare și performanțe de vârf.

Mercedes-Benz GLB

Elegant, robust, marcant și un SUV compact spațios cu dotări atractive, super-performant în versiunea AMG, așa se definește modelul Mercedes-Benz GLB SUV.

Cu un design atrăgător și specificații tehnice de ultimă generație, acest vehicul combină performanța de top, confortul și eleganța pe care le aștepți de la marca Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz GLC

Modelul setează noi standarde de dinamism, putere și confort în gama vehiculelor de teren super-premium. Mercedes-Benz GLC este sinonim cu luxul, performanța și tehnologia avansată. Cu o istorie bogată și o reputație impecabilă, mașinile Mercedes-Benz GLC sunt pe placul clienților din întreaga lume.

Mercedes-Benz GLE SUV

Noul GLE de la Mercedes-Benz trasează o nouă imagine a SUV-urilor Mercedes-Benz, iar versiunile AMG duc performanța la un alt nivel. Indiferent de drumul pe care îl alegi, Mercedes-Benz GLE te va purta cu grație și forță. Fie că preferi asfaltul neted al străzilor orașului, fie că ești interesat de aventurile pe terenuri off-road ușoare sau moderat dificile, Mercedes-Benz GLE îți oferă versatilitatea de care ai nevoie.

Mercedes-Benz GLS

Modelul GLS de la Mercedes-Benz combină dinamica și luxul atât la interior, cât și la exterior într-un mod unic. Cu o serie de îmbunătățiri de design, tehnologii avansate și dotări inovatoare, Mercedes-Benz GLS se plasează la vârful gamei de SUV-uri de mari dimensiuni, redefinind standardele de confort, conectivitate și atmosferă sofisticată. Până la șapte pasageri se bucură de spațiu și confort la cel mai înalt nivel.

Mercedes-Maybach GLS SUV

Luxul rafinat al Mercedes-Maybach GLS aduce o nouă dimensiune în lumea automobilelor. Grilele de admisie a aerului cu model Maybach și cadru cromat adaugă un plus de eleganță. Pe lista de dotări, puteți opta pentru jante forjate de 23 de inch cu un design specific, care subliniază aspectul impunător al vehiculului.

Mercedes-Benz Clasa G

Clasa G știe ceea ce contează: bucuria unei aventuri off-road întotdeauna diferită, în confort deplin și siguranța maximă.

Mercedes-Benz Clasa G are 24.1 cm garda la sol, până la 100% capacitate de urcare, 70 cm adâncime maximă admisă de trecere prin vad și până la 70% poziție înclinată.

Așadar, dacă vrei să achiziționezi, să testezi, să fii sigur că alegi cel mai potrivit model de Mercedes-Benz SUV și să beneficiezi în același timp de oferte personalizate și soluții de finanțare potrivite nevoilor tale, este momentul să vizitezi unul din centrele Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz în România.

În showroom-urile din Arad și Deva poți cumpăra atât autoturisme noi cât și rulate, iar în centrul din Suceava se vând doar modele Mercedes-Benz Certified.