brand

Cauți un model Citroen? Găsește-l imediat pe CautiMasina.ro

Cauți un model Citroen? Găsește-l imediat pe CautiMasina.ro

Compania Citroën este una dintre cele mai importante producătoare de automobile din Franța și din lume, fiind fondată în 1919 de către André-Gustave Citroën, iar din 1976 face parte din Grupul PSA Peugeot-Citroën.

În 1934, Citroën își câștigă reputația de marcă inovatoare odată cu lansarea modelului Traction Avant, primul automobil de producție în masă din lume cu tracțiune pe față și una dintre primele mașini cu o caroserie de tip unitar, fără piese mecanice fixate pe cadrul șasiului.

Când primul Traction Avant (7CV) a debutat în mai 1934, a început și revoluția în lumea auto. Până atunci un vehicul nu dispunea de atât de multe inovatii: șasiu din otel, suspensie cu bara de torsiune și roți independente, motor cu putere-flotantă și cămăși ale cilindrilor ce puteau fi schimbate.

În 1954, Citroën produce primul sistem de suspensie hidropneumatic cu autonivelare, iar apoi în 1955 revoluționarul model DS, prima mașină de producție în masă cu discuri de frână moderne. În 1967, Citroën introduce la o serie de modele farurile cu reglare manuală, care permit o vizibilitate sporită pe drumurile șerpuite.

De atunci, Citroen a inovat constant și a adus șoferilor modele de mașini confortabile, ușor de condus și rezistente în timp.

Dacă și tu ești interesat de un model de la Citroen, poți alege să vezi care ți se potrivește căutând anunțuri de vânzare pe cautimasina.ro. Iată ce modele vei găsi, atât în categoria de mașini noi, cât și în categoria de mașini second hand: Berlingo, C-Crosser, C- Elysee, C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8, Saxo, Xsara, Xsara Picasso.

Cum găsești modelul de Citroen potrivit pentru tine pe cautimasina.ro?

În primul rând, accesează secțiunea Caută din site. Bifează ce model de la Citroen te interesează și completează: an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului. Cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Citroen disponibile în acel moment pe piața din România.

Pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe cautimasina.ro, pe lângă descrierea tehnică a mașinii, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Poți afla de asemenea informații și despre consum, timpi de accelerație sau puterea motorului.