brand

Cele mai tari SUV-uri europene perfecte pentru familiile numeroase

Cele mai tari SUV-uri europene perfecte pentru familiile numeroase

Fie că este vorba de curse către muncă sau școală sau de cucerirea traseelor de curse, aceste SUV-uri europene pot face totul cu deplin stil și eleganță.

Segmentul SUV-urilor este important, mulți producători oferind siguranță, spațiu și stil urmărind să ajungă pe primul loc în inimile șoferilor de pretutindeni. Nu cu mult timp în urmă, segmentul avea niște giganți, zgomotoși și prost manipulați. Cu toate acestea, evoluțiile moderne au ajutat producătorii să ofere SUV-uri cu poziții de condus confortabile și o prezență rutieră impunătoare.

Producătorii europeni sunt cunoscuți pentru performanțele remarcabile pe care le oferă sub forma vehiculelor lor de lux. Segmentul lor SUV oferă o mulțime de oferte premium. Aceste SUV-uri din lista noastră cauțimașină.ro pot face față cu brio curselor zilnice către școlii și pot face față tuturor condițiilor meteorologice și rutiere în timpul călătoriilor în familie.

Mercedes-Benz GLE

GLE este unul dintre cele mai de succes SUV-uri de la Mercedes. Este un SUV echilibrat care oferă o cabină confortabilă și spațioasă pentru o familie numeroasă. Este un mare rival al SUV-urilor precum Volvo XC90 și BMW X5. GLE are un ampatament extensibil de 80 mm, cu suficient spațiu pentru șapte locuri.

Sub capotă, GLE ascunde cele mai recente motoare ale familiei Mercedes. În ecuație sunt incluse câteva variante pe motorină și pe benzină, dar și motoare cu patru cilindri la V8. Toate acestea transmit puterea către toate cele patru roți folosind o cutie de viteze automată cu nouă trepte.

Volvo XC90

Volvo a creat XC90 pentru a sprijini viața de familie, oferind familiștilor un interior liniștit și confortabil. Este unul dintre cele mai bune SUV-uri de familie de pe piață. Volvo a făcut câteva modificări la XC90 în 2019, iar de atunci, acesta a rămas neschimbat, cu excepția opțiunilor de motorizare.

Volvo oferă XC90 cu trei opțiuni de motorizare; două motoare mild hybrid și o opțiune plug-in hybrid. Toate aceste motoare sunt suficient de puternice, hibridul plug-in oferind cea mai bună performanță de 5,5 secunde de la 0 la 100 kilometri pe oră. Pentru o familie, XC90 este o alegere rațională cu configurația sa cu șapte locuri și 4WD ca standard.

Audi SQ7

Chiar dacă toate Audi Q7-urile arată plictisitor din exterior, ele oferă șoferilor lor o tehnologie interesantă. SQ7 este cu un pas înainte față de Q7, oferind mai multe performanțe de top cu motorul V8 pe benzină de 4,0 litri dublu turbo. În anii precedenți, SQ7 avea un V8 diesel turbo de 4,0 litri, iubit de entuziaști pentru performanța și economia sa.

Ca angrenaj, SQ7 funcționează perfect cu barele sale adaptive. Acestea ajută la nivelarea SQ7, oferind astfel o mai bună aderență în viraje. În plus, SQ7 oferă trei rânduri de scaune și un interior moale, plin de tapițerie din piele și materiale fine la atingere.

BMW X7

BMW este sinonim cu tehnologia, luxul și confortul, mai ales când vine vorba de modelele din Seria 7. Pentru acestea, producătorii au luat ce e mai bun de la un automobil și s-au asigurat că se găsește într-un SUV cu trei rânduri de scaune. Rezultatul este un X7 impresionant, un SUV pătrățos, cu o gamă puternică de motoare și un volum impresionant la capitolul spațiu.

Chiar dacă te alegi cu un 30d entry-level, te vei bucura de un motor diesel puternic de 3,0 litri, cu multă putere de tracțiune. Interiorul lui X7 este inteligent, încărcat cu tehnologie. Chiar dacă X7 ar putea să nu fie la fel de bun ca Range Rover cu remorcă, este un SUV extrem de confortabil, care se potrivește oricărei familii.

Mercedes-Benz GLS

GLS este clasa S a SUV-urilor. Este cel mai mare SUV Mercedes, ideal pentru familii și călătorii lungi. GLS a ajuns deja la cea de-a treia generație. Oferă spațiu interior foarte mult, sub forma a trei rânduri de scaune care pot găzdui confortabil șapte adulți complet matur.

Pe lângă caracterul său practic, GLS este disponibil cu multe motoare, inclusiv cu V8 Biturbo de 4,0 litri. Toate ofertele de motoare au un cuplu suficient capabil de a oferi putere instantanee, menținând în același timp eficiența. GLS oferă un lux desăvârșit cu interiorul său confortabil și performanțele de top.