brand

Top cele mai sportive SUV-uri

Top cele mai sportive SUV-uri

SUV-urile sunt preferate pentru confort, pentru ușurința de a le conduce și pentru faptul că par mult mai sigure.

În ceea ce privește performanța motorului este clar că majoritatea au motoare puternice însă nu toate modelele de SUVu-uri au și acel ”zvâc“ sportiv pe care unii dintre noi îl caută.

Nu înseamnă însă că aceste modele nu există și că producătorii nu s-au gândit și al această categorie de clienți.

Iată ce SUV-uri sportive poți cumpăra în 2022. Vezi ce oferte de preț găsești și pe cautimasina.ro.

BMW X3 M40i

Dacă vrei un SUV sport care să pună în continuare familia pe primul loc, X3 M40i este o alegere bună. Are de asemenea o manevrabilitate clară și o putere armonioasă a unui motor cu șase cilindri turbo.

Cupra Formentor

Un SUV-coupe de primă clasă, unic, îndrăzneț și plin de energie inovatoare – tot ce îți poate oferi Cupra în materie de performanță de vârf. Caroseria Cupra-ului Formentor transmite grație, dinamism și eleganță desăvârșită. În ceea ce privește performanța, Cupra are un propulsor feroce: 2.0 litri / 310 CP, cu tehnologie 4Drive și cutie de viteze DSG în 7 trepte.

Audi SQ8

Design progresist, motor puternic, tracțiune integrală permanentă quattro și confort maxim pentru ocupanți: Audi SQ8 TFSI vă oferă combinația optimă dintre un coupe premium dinamic, un automobil sport atractiv și un SUV spațios. Iar punctul pe i al acestui pachet spectaculos: dotările de infotainment de ultimă oră.

Volkswagen T-Roc R

Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică. De asemenea dispune de o selecție de elemente frapante de design, cum ar fi farurile cu leduri, benzile cromate, care subliniază aspectul distinctiv al părții sale frontale sportive.

Aston Martin DBX

DBX oferă o unitate mai captivantă și mai interactivă decât oricare dintre rivalii săi Urus sau Bentayga. Combinația dintre unitatea de la exterior cu un interior luxos și surprinzător de spațios face ca acest model să fie unul extrem de convingător.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Începând cu 1923, emblema Quadrifoglio este purtată de cele mai încântătoare modele Alfa Romeo. Creată de legendarul pilot Ugo Sivocci, câștigător al raliului Targa Florio, insigna trifoiului cu patru foi rezista până în zilele noastre ca o garanție a excelenței și pasiunii italiene pentru performanță. Cele mai sportive modele ale brandului Alfa Romeo au purtat sigla Quadrifoglio de-a lungul anilor, iar Stelvio, primul SUV Alfa Romeo, nu face excepție. Creat pentru a fi cel mai bun din clasa sa, Stelvio Quadrifoglio excelează la capitolul putere, performanță dinamică și manevrabilitate, concretizând astfel “La Meccanica delle Emozioni” în cea mai pură formă a sa.

Porsche Macan GTS

Versiunea GTS de vârf de gamă a celui mai mic SUV al Porsche este semnificativ mai scumpă decât S-ul de nivel mediu, dar vine cu o mulțime de kituri suplimentare, inclusiv suspensie pneumatică și sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM), care îl ajută să combine manevrabilitatea palpitantă, care inspiră încredere, cu o călătorie surprinzător de confortabilă.